Betting tips Fulham vs Huddersfield

Ryggareken om Fulham Huddersfield

Dags för bottenmöte när 21e placerade Fulham tar sig an sista placerade Huddersfield.

Fulham

Fulham har haft en svår säsong hittills. Man är visserligen en av favoriterna till att bli relegerade men vi tycker att laget har börjat spela bättre sen Claudio Ranieris intåg som tränare. Laget har inte vunnit sen i November då man slog Southampton med 3-2, men har 3 kryss matcher till sitt namn därefter. Bland annat mot lag som Leicester, Newcastle och Wolves. Det innebär att de enda förlusterna sen dess har kommit mot storlag såsom Chelsea och Manchester United, samt en besvikelse till tillställning i förlustmatchen mot West Ham.

Senast fick man kämpa sig till en poäng hemma mot Wolves. Fulham tog visserligen ledningen i 74e minuten men kvitteringen kom strax därefter. Wolves pressade hårt i en annars ganska jämn match där man lät Wolves ha mycket boll.

Skador: Frank Zambo Anguissa är enda skadebekymret för Fulham. Ryan Sessegnon förväntas vara tillbaka från start efter att ha hoppat in mot Wolves.

Huddersfield

Huddersfield har fått kämpa sen första matchen i ligan i år. Dessvärre syns det inga tecken på att man håller på att förbättra sig. Senaste vinsten för Huddersfield kom på samma matchdag som Fulhams senaste vinst, men medan Fulham har visat tecken på förbättring så har Huddersfield gjort tvärtom. Man förlorade föga förvånat mot Manchester United senast med 3-1 på Boxing Day. Resultatet markerar 6 matchers förlust i rad på resande fot.

En stor del av problemet ligger i bristen på offensiv. Man är inte tillräckligt vassa framåt och skapar sällan farliga målchanser. Inte konstigt då att man förverkar de få chanser man har givits. Istället får man förlita sig på fasta situationer ur vilka 67% av lagets mål har kommit. Det är som att dom måste stanna och tänka till för att veta hur man ska näta. Detta betyder att det bara har blivit 12 mål genom hela säsongen, vilket är oroväckande lågt. 2 på senaste 4 matcherna.

Vidare har man haft problem på resande fot. Släppt in 20 mål på senaste 9 matcherna (stark kontrast till antalet gjorda mål) och har bara en vinst borta på hela säsongen. Mestadels förluster.

Skador: Abdelhamid Sabiri, Aaron Mooy, Tommy Smith, och Danny Williams är skadade medan Rajiv van La Parra är tveksam till spel.

H2H

Fulham har vunnit 4, kryssat 2 och förlorat 1 av de senaste 7 matcherna mot Huddersfield. Går vi ännu längre tillbaka och kollar på Fulhams hemmamatcher så har man vunnit 5 och kryssat 5 av senaste 10 matcherna mot Huddersfield.

REK

Vi tror att Fulhams aggressiva spel kommer passa bra mot Huddersfield som bara kan göra mål på fasta situationer. Fulham är vanligtvis ett aggressivt lag som ofta tappar ledningen av samma anledning. Man är dåliga på att försvara ledning helt enkelt. Detta ska dock inte vara ett problem mot Huddersfield som har fruktansvärt svårt med att göra mål. Kan man bara undvika att sparka ner dom runt målgården så tror vi inte att Huddersfield lyckas göra mål mot Fulham. Medan vi inte tror att det blir en överkörning så kan det räcka med ett enda mål till Fulhams favör för att vinna matchen. Och då är det bra att man spelar på hemmaplan där man trots svårigheterna med att göra mål själva har gjort mål i 6 av 9 matcher.

Oddsen är på väg ner för Fulham vinst. På många spelbolag har oddsen legat på runt 2.50 vid öppning.

  • Nu spelar vi till 2.11 hos Pinnacle. 4u.
Gilla om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
17 jan
19:00
HV71 - Luleå
SHL
Bet: HV71 rak
 
17 jan
19:00
Mora - Rögle
SHL
Bet: A. Rowe över 0,5 poäng
 
18 jan
19:00
Brynäs - Djurgården
SHL
Bet: Djurgården över 2.5 mål inkl. OT
 
18 jan
20:00
Herlev - Rodovre Mighty Bulls
Ishockey
Bet: Herlev -1
 
19 jan
16:00
Bournemouth - West Ham
Premier League
Bet: BLGM & ö 2,5 mål
 
19 jan
16:00
Watford - Burnley
Premier League
Bet: BLGM
 
19 jan
16:00
Manchester United - Brighton
Premier League
Bet: 1 & u 3,5 mål
 
19 jan
20:30
Inter - Sassuolo
Serie A
Bet: Inter och under 3.5 mål
 
20 jan
12:30
Fiorentina - Sampdoria
Serie A
Bet: Fiorentina
 
20 jan
12:30
Frosinone - Atalanta
Serie A
Bet: Atalanta -1
 
20 jan
17:00
Fulham - Tottenham
Premier League
Bet: under 2,5 mål
 
20 jan
18:00
Schalke - Wolfsburg
Bundesliga
Bet: Båda lagen gör mål
 
21 jan
15:00
Genoa - Milan
Serie A
Bet: Under 2.5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Vinnare Allsvenskan 2019

Allsvenskan 16 januari 2019

Allsvenskan 2019 närmar sig och spelbolagen har nu släppt oddsen för vilka som vinner den kommande säsongen. Dom regerande mästarna AIK kliver in till säsongen med starkt ... Läs mer

Premiär för Fimpens resa med Betsson!

SHL 15 januari 2019

Nu kan alla hockeyälskare få en unik inblick hos dom olika SHL-lagen. Den före detta Djurgårdsspelaren Christian "Fimpen" Eklund reser landet runt för att tävla mot olika spelare, ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 11 januari 2019

Inför lördagens kupong dubblar Svenska Spel jackpotten till 24 miljoner, något som bör motivera dom flesta. Ska du åt miljonerna behöver du dock sätta en och annan skräll samt ... Läs mer

Vinnare av Melodifestivalen 2019

Melodifestivalen 9 januari 2019

I slutet av november presenterades samtliga artister till Melodifestivalen 2019 och startordningen är nu helt färdigställd, likaså oddsen för vem som den 59:e upplagan av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

FA Cup 4 januari 2019

På lördag är det tid för årets första Stryktipsrad och även fast lördagens rad inte är den mest kittlande så är vi nog många som ser fram emot att starta året med vinst. För att ha ... Läs mer