Speltips Nottingham - Fulham

Bild från Bildbyrån

Svårslaget bortalag

Premier League rullar vidare och en intressant match spelas på City Ground. Nottingham tar emot Fulham och det är ett svårslaget bortalag som gästar här och min idé är att de har vad som krävs för att ta poäng igen!

Tankar inför avspark

Nottingham kliver in i den här hemmamatchen som knappa favoriter så som oddsen ser ut i skrivandet stund, men min teori är att de går en tuff match till mötes. 

Ser vi till prestation i nutid har Nottingham levererat sex raka matcher utan seger och av dessa har de tagit poäng vid två tillfällen då de kommer från två raka kryss. Senast 1-1 hemma mot Crystal Palace och innan det samma siffror borta mot Luton.

Nu gästas de av Fulham och detta är ett svårslaget bortalag. Gästerna för kvällen har en förlust på de fem senate matcherna. Senast de var i farten bjöd de på dramatik borta mot Sheffield United där underläge med 3-1 blev till 3-3 genom två sena mål.

Nu ska Fulham upp till kamp igen och de möter ett hemmalag som är i stort poängbehov och jag tror faktiskt att gästerna kan förbättra sin statistik genom att förbli svårslagna, därför snöar jag in på att gästerna får med sig poäng härifrån. 

Speltips inför Nottingham - Fulham
Johan Videll

Johan Videll

Fulham är inget dåligt lag och de åker hit med segerlust i och med krysset mot Sheffield United senast. Förra gången de mötte Nottingham var det ombytta roller och då vann Fulham med 5-0. Så stora siffror blir det kanske inte den här gången, men Fulham att ta poäng ihop med att de löser minst fyra hörnor i matchen, det betalar överraskande bra om ni frågar mig.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Nottingham - Fulham

  • Fulham eller oavgjort + Fulham över 3,5 hörnor

    2.07

  • Fulham eller oavgjort + Fulham över 3,5 hörnor

    1.88