Speltips Gerwyn Price - Jonny Clayton

Bild från Bildbyrån

Jonny B Goode

Vi har två semifinaler att se fram emot denna torsdag i dartens Premier League of Darts. I denna match har jag två speltips och vi börjar med ett spel vi får en riktigt fin lina på hos Betway.

SpelTorsten om Gerwyn Price - Jonny Clayton

SPELTIPS

Hittade direkt ett spel som sticker ut på Betway som vi faktiskt spelat på tidigare utan större lycka men nu är det andra förutsättningar och med en Clayton som har träffat formen ordentligt. Sist vi spelade Clayton och pilsnitt så sprack vi sista pilarna då han missade på dubbeln och sänkte snittet. Det var matcher först till sex legs och nu kör de alltså först till tio leg så det är längre matcher och fler perioder i matchen då det kan komma riktigt fina pilar.

Ser vi under Premier League säsongen så ligger Clayton under snittet men ser vi på slutet är det glädjande besked. Han är i bra form och vann den sista delen i helgens Players Championship och klarade linan i 4/7 matcher på söndagen. Då kastade de alltså först till sex legs och nu alltså först till tio.

Det är naturligtvis formen som är det avgörande för spelet och Clayton är i bra form och ligger runt 98% i pilsnitt under Player Championship säsongen och ligger som oftast runt där. Nu möter han kompisen och landsmannen Gerwyn Price som han som oftast kastar bra och avslappnat emot.

✅ Formen på Clayton.
✅ Lång match, finns tid att ta igen missade dubblar.
✅ Price är vass på dubblarna så minimerar Claytons chanser på dem.

Lägg spelet hos Betway