Betting tips Goiâs - Atletico GO

Täcket blottar fötterna

27nde omgången i Brasilianska serie B. Goiás ligger på en femteplats, precis under uppflyttning medan vi har Atletico Go precis över uppflyttning på placering tre. Men bara två poäng skiljer en tredjeplats mot en sjundeplats i årets Serie B och det är ytterst spännande med drygt 10 matcher kvar. 

Jag tycker om att lyssna på presskonferenser efter matcher. En av mina favoriter är Andreas Alm som ofta ställer motfrågor och är tuff mot journalisterna. Jag kommer ihåg den gång Andreas pratade om anfall respektive försvar och den balans som då råder. Han gjorde liknelsen vid ett täcke som om man drar den för lågt så fryser man på överkroppen och drar man upp täcket för högt så fryser man om fötterna.

Lite så är det med både Goias och Atletico GO som båda just nu har täcket högt upp. De gör mycket mål men de släpper även in mål. I den här matchen möts de. De är också de två lag som går bäst just nu i Serie B. Det lär bli en rolig match att följa.

Spelet

 •  Båda lagen gör mål @2 Bethard

Goias

Formen

 • Figueirense (B) 2-1
 • Sao Bento (H) 2-1
 • Villa Nova (B) 0-3
 • Fortaleza (H) 3-1
 • Guarani (B) 2-0
 • Boa (B) 0-1

 

Goiâs senaste sex matcher har resulterat i 16 mål. 10 framåt och 6 bakåt. Man gör mycket mål framåt men man släpper även till en hel del chanser. Man har toppforwarden Lucâo i fin målform fortsatt. I år har han gjort 11 mål i Serie B på 19 matcher. Han kommer dessutom tillbaka efter avstägning här och är utvilad.

"Det är ett mycket viktigt spel för båda lagen, en direktkonfrontation. Vi kommer att möta en stor motståndare och vi måste ha maximal uppmärksamhet under nittio minuter för att komma ut med segern. Vi behöver de här tre poängen för att hålla oss fast i topp fyra. Denna match blir ett vägskäl. Vi måste ta chansen att vinna”.

 Victor Ramos, mittback i Goias som är halvskadad och kommer testas innan start. 

Atletico GO

Formen

 • Coritiba (H) 1-0
 • Guarani (B) 0-2
 • CRB (H) 1-0
 • Londrina (B) 1-4
 • Ponte Preta (H) 2-0
 • Oeste (B) 2-1

Fyra av de fem senaste bortamatcherna har Atletico GO:s gjort mål. De har dessutom släppt in mål i alla de fem matcherna. Man är inget lag som lägger sig på försvar. Man spelar samma uppställning både borta och hemma. Dvs ett 4-5-1 med högt ställda yttrar. Mot Londrina blev man ordentligt straffade och låg under med 4-0 efter dryga 60 minuter. 21 åriga Kayzer på topp har fått chansen som spets sen man sålde Brandâo till Ludogrets. Han har tackat för förtroendet och gjort tre mål senaste fem matcherna. Totalt 5 mål står Kayzer på och bakom honom ligger offensiva innermitten Joao Paulo, även han på fem mål. De bildar ett vasst par där framme.

Apropå täcken. I Atletico Go:s matcher har det blivit 73 mål (38-35) på 26 matcher. Alltså ett snitt på 2.8 per match. Det är det högsta snittet i Serie B. Fötterna syns alltså!

Analysen

Båda lagen går väldigt bra just nu. Man spelar en rolig fotboll med mycket mål. Goias kommer absolut gå för segern här och ligga på. Atletico Go kan säkert vara nöjda med en poäng på förhand. Men att det ska sluta 0-0 känns inte så troligt och gör ett av lagen mål så har det andra laget helt klart kapacitet att även de göra mål. De har en fin offensiv där defensiven har fått lida lite. Min känsla är att vi kommer få se mål redan i första halvlek här och då ska vi kunna räkna hem det här spelet.

 • Båda lagen gör mål @2 spelar jag alltså Bethard.

Lycka till vid rygg!

/Carl Corinthians

Gilla om du håller med Carl Corinthians

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
21 feb
18:55
Villarreal - Sporting Lissabon
Europa League
Bet: Över 5,5 kort
 
21 feb
18:55
Zenit - Fenerbahce
Europa League
Bet: Fenerbahce över 3.5 hörnor
 
21 feb
18:55
Zagreb - Plzen
Europa League
Bet: Över 5.5 kort
 
21 feb
19:00
Timrå - Växjö
SHL
Bet: Växjö -1.5
 
21 feb
21:00
Betis - Rennes
Europa League
Bet: HC bollinnehav Betis -25
 
22 feb
19:00
IFK Skövde - IFK Ystad
Handboll
Bet: IFK Skövde -3,5 (asian)
 
22 feb
20:45
West Ham - Fulham
Premier League
Bet: West Ham
 
22 feb
20:45
West Ham - Fulham
Premier League
Bet: Fulham ö 10,5 skott mot mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Melodifestivalen 2019 - Dom går vidare från deltävling 4

Melodifestivalen 19 februari 2019

Lördagen den 23/2 är det Linköpings tur att stå som värd för att arrangera Melodifestivalen 2019, då det är dags för Deltävling 4. I vanlig ordning ger Bettingstugan ut ... Läs mer

Betsson arrangerar CL-quiz med 100.000 kr i potten!

Oddstävling Champions League 19 februari 2019

Via Betsson har du nu möjligheten att spela Champions League-quiz och vinna 100.000 kronor! Allt du behöver göra är att ange din Betsson-mail och svara på 8 st CL relaterade ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Championship 15 februari 2019

I helgen är det uppehåll i Premier League vilket innebär att lördagens Stryktipset erbjuder matcher i Championship, FA-cupen och League One.Det är därmed en svårtippad kupong på ... Läs mer

Förhöjt odds på Champions League

Det är ÄNTLIGEN dags för Champions League igen och detta firar Betsafe med att erbjuda ett boostat odds på dom engelska lagen. Anmäl dig till Betsafe kampanj så får du ett förhöjt ... Läs mer

Melodifestivalen 2019 - Dom går vidare från deltävling 3

Melodifestivalen 11 februari 2019

Lördagen den 16/2 är det dags för Leksand att arrangera deltävling 3 i Melodifestivalen 2019. I vanlig ordning ger Bettingstugan dig förutsättningar, startordning, låtar och odds ... Läs mer