Betting tips Goiâs - Atletico GO

Täcket blottar fötterna

27nde omgången i Brasilianska serie B. Goiás ligger på en femteplats, precis under uppflyttning medan vi har Atletico Go precis över uppflyttning på placering tre. Men bara två poäng skiljer en tredjeplats mot en sjundeplats i årets Serie B och det är ytterst spännande med drygt 10 matcher kvar. 

Jag tycker om att lyssna på presskonferenser efter matcher. En av mina favoriter är Andreas Alm som ofta ställer motfrågor och är tuff mot journalisterna. Jag kommer ihåg den gång Andreas pratade om anfall respektive försvar och den balans som då råder. Han gjorde liknelsen vid ett täcke som om man drar den för lågt så fryser man på överkroppen och drar man upp täcket för högt så fryser man om fötterna.

Lite så är det med både Goias och Atletico GO som båda just nu har täcket högt upp. De gör mycket mål men de släpper även in mål. I den här matchen möts de. De är också de två lag som går bäst just nu i Serie B. Det lär bli en rolig match att följa.

Spelet

 •  Båda lagen gör mål @2 Bethard

Goias

Formen

 • Figueirense (B) 2-1
 • Sao Bento (H) 2-1
 • Villa Nova (B) 0-3
 • Fortaleza (H) 3-1
 • Guarani (B) 2-0
 • Boa (B) 0-1

 

Goiâs senaste sex matcher har resulterat i 16 mål. 10 framåt och 6 bakåt. Man gör mycket mål framåt men man släpper även till en hel del chanser. Man har toppforwarden Lucâo i fin målform fortsatt. I år har han gjort 11 mål i Serie B på 19 matcher. Han kommer dessutom tillbaka efter avstägning här och är utvilad.

"Det är ett mycket viktigt spel för båda lagen, en direktkonfrontation. Vi kommer att möta en stor motståndare och vi måste ha maximal uppmärksamhet under nittio minuter för att komma ut med segern. Vi behöver de här tre poängen för att hålla oss fast i topp fyra. Denna match blir ett vägskäl. Vi måste ta chansen att vinna”.

 Victor Ramos, mittback i Goias som är halvskadad och kommer testas innan start. 

Atletico GO

Formen

 • Coritiba (H) 1-0
 • Guarani (B) 0-2
 • CRB (H) 1-0
 • Londrina (B) 1-4
 • Ponte Preta (H) 2-0
 • Oeste (B) 2-1

Fyra av de fem senaste bortamatcherna har Atletico GO:s gjort mål. De har dessutom släppt in mål i alla de fem matcherna. Man är inget lag som lägger sig på försvar. Man spelar samma uppställning både borta och hemma. Dvs ett 4-5-1 med högt ställda yttrar. Mot Londrina blev man ordentligt straffade och låg under med 4-0 efter dryga 60 minuter. 21 åriga Kayzer på topp har fått chansen som spets sen man sålde Brandâo till Ludogrets. Han har tackat för förtroendet och gjort tre mål senaste fem matcherna. Totalt 5 mål står Kayzer på och bakom honom ligger offensiva innermitten Joao Paulo, även han på fem mål. De bildar ett vasst par där framme.

Apropå täcken. I Atletico Go:s matcher har det blivit 73 mål (38-35) på 26 matcher. Alltså ett snitt på 2.8 per match. Det är det högsta snittet i Serie B. Fötterna syns alltså!

Analysen

Båda lagen går väldigt bra just nu. Man spelar en rolig fotboll med mycket mål. Goias kommer absolut gå för segern här och ligga på. Atletico Go kan säkert vara nöjda med en poäng på förhand. Men att det ska sluta 0-0 känns inte så troligt och gör ett av lagen mål så har det andra laget helt klart kapacitet att även de göra mål. De har en fin offensiv där defensiven har fått lida lite. Min känsla är att vi kommer få se mål redan i första halvlek här och då ska vi kunna räkna hem det här spelet.

 • Båda lagen gör mål @2 spelar jag alltså Bethard.

Lycka till vid rygg!

/Carl Corinthians

Gilla om du håller med Carl Corinthians

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
17 nov
15:00
Niznekamsk - CSKA Moskva
KHL
Bet: CSKA Moskva -1.5
 
17 nov
18:00
Azerbajdzjan - Färöarna
UEFA Nations League
Bet: Azerbajdzjan -1 asian handicap
 
17 nov
20:45
Italien - Portugal
UEFA Nations League
Bet: Italien över 5,5 hörnor
 
17 nov
20:45
Albanien - Skottland
UEFA Nations League
Bet: över 4.5 kort
 
18 nov
14:30
Varberg - Oskarshamn
Fotboll
Bet: Över 2,5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfri kupong hos Paf - Vid vinst får du upp mot 1400kr!

Tidigare i veckan utsågs Åkesson som Veckans Tipster på Bettingstugan, inte så konstigt med tanke på formen han visat upp den senaste tiden. Denna helg passar vi på att utnyttja ... Läs mer

Snöboll med Betsson - Vinn 25 000kr i Bonus!

Oddstävling 16 november 2018

Det är dags för en supersnöboll med Betsson. Denna gång gör Bettingstugans Facebook-medlemmar upp om hela 25 000kr i bonus. Tävlingen pågår i sju dagar och börjar på lördag! Läs mer

Målminuten - Vinn 500 kr hos Betsson

Tippa när första målet görs i Bettingstugans utvalda match och vinn 500 kr hos Betsson. För att delta behöver du RT:a vårt inlägg på Bettingstugans Twitter samt följa och tagga ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Fotboll 15 november 2018

Vi har en minst sagt spännande omgång av Stryktipset framför oss med både svåra matcher i Nations League och League One. Våra fyra experter har dock pluggat på och nu tagit fram ... Läs mer

100x pengarna på Sverige mot Turkiet!

Det är återigen dags för Nations League och för Svenska landslaget att spela match. På lördag spelar Sverige bortamatch mot Turkiet och i samband med matchen erbjuder Betfair ett ... Läs mer