Speltips Häcken - Varberg

Bild från Bildbyrån

Målkalas att vänta?

Det är ett hårt matchat Häcken som tar emot ett Varberg som blandar och ger. Här räknar jag med en hel del mål och tar inte gör givet att Häcken vinner.

SpelTorsten om Häcken - Varberg

Häcken har spelat sju matcher sedan 15 Juli, tre mer än sin motståndare Varberg. De åkte snöpligt ur Champions League kvalet mot Färöiska Klaksvik men studsade tillbaka i Europa League kvalet i veckan mot Litauiska Zalgiris. De har alltså spelat massor av matcher och kommer från en borta match i Europa och tänker att det kan ta ut sig här.

Varberg ligger sist i årets Allsvenskan och har haft problem med målskyttet. Man trodde det hade lossnat  i bortasegern mot Halmstad när de drog till med fem baljor i 5-0 vinsten. Det visade sig hemma mot Mjällby att det var temporärt då de åkte på en 0-3 förlust. Det har inte riktigt stämt i år men spelmässigt är de bättre än att ligga sist i årets Allsvenskan. 

SPELTIPS

Här går jag på att båda lagen gör mål. Även om Varberg haft problem med målskyttet så är ändå Häcken hårt matchat om dagen och det kan visa sig på fokusen här.

Varberg har ändå en del kvalitet i ung talangen Dion Krasniqi och brassen Eliton Junior som gjorde två mål mot Halmstad i slutet på Juli.

Kollar vi historiskt har båda lagen gjort mål 8/10 matcherna de spelat mot varandra och med tanke på Häckens spelschema och att Varberg kommer utvilade gör att jag investerar 5/10U på spelet.

Lägg spelet hos Bet365