Speltips Hammarby IF - GIF Sundsvall

Bild från Bildbyrån

Bajen tar revansch

Bajen hade chans på delad serieledning vid vinst hemma mot Värnamo men istället blev det 1-2-förlust och ordentlig pyspunka. Men visst lyckas man skaka av sig det och nu lägga hopplösa Sundsvall på rygg?

Speltips

Ingen har missat att formstarka Bajen med tre raka 3-0-segrar åkte på en chockartad 1-2-förlust sist på Tele2 mot Värnamo. För dåligt tempo i offensiven mot ett lågt stående Värnamo och förmodligen en stor portion underskattning var väl anledningen till detta. Men nu tror jag Bajen ruskat av sig den enorma besvikelsen och låter Giffarna få betala för det hela. Som sagt fanns mycket att klaga på i Bajens prestation, däribland den långsamma gåfotbollen på Värnamos planhalva, men å andra sidan skapade man tillräckligt för att vinna bekvämt men där man hade en stor portion otur. Nyförvärvet Berisha fick några minuter och bör kunna få ännu fler nu och ska kunna färga rätt omgående. På det rätt bra truppstatus i övrigt, så vill tro att Bajen har 3 mål + i sig här. Den stora snackisen är ju givetvis att Jeazhe återgår i träning med Bajen och däremot uttagningsbar här- får han spela och om så: hur väl kommer han kunna prestera under publikens minst sagt uppretade reaktioner?

Sundsvall blir som sagt en passande uppgift för ett uppretat Bajen. Tabelljumbon befinner sig i fritt fall efter 1-5-förlust hemma mot Häcken, 1-0-torsk i jumbomötet med Helsingborg och så sist den oerhört genanta 1-3-torsken hemma mot Varberg där gästerna ledde med 3-0 efter 19 spelade minuter. Åhnstrand fick kicken som huvudtränare två dagar innan Varbergsmatchen men inte fick det direkt någon kanoneffekt på kort sikt. Inte mycket alls talar för att Giffarna vänder på skutan och i synnerhet inte att de står pall på bortaplan mot Hammarby.

Hammarby -1,5 hcp & Hammarby att göra mål i båda halvlekarna spelas som kombo till 1.86 hos bet365 och du bygger spelet själv.