Bild från Bildbyrån

Stockport löser biffen!

Nu är jag verkligen och rotar i fotbollens finrum. Och det menar jag faktiskt på ett sätt som faktiskt inte är sarkastiskt. Jag gillar ju både att se och även betta (både live och ibland pre-game) på de lite lägre ligorna i England! Denna gång ska vi bege oss till League Two. Jag ska ta mig an mötet mellan Harrogate och Stockport där jag tycker att det finns fint värde hos gästerna. Läs mer om analysen här nedanför.

Harrogate

Harrogate ligger parkerad på en 15:e plats. Nu ska vi kanske inte dra alltför stora växlar av just det, då det generellt är mycket jämnare i de lägre ligorna. Om vi jämför 15:e platsen i Ligue Two så skiljer det mellan plats 15 och kvalplatserna endast fyra poäng. Men det kommer såklart att skilja lite mer i slutet av säsongen, men det är mycket fler lag som tar poäng av varandra i dessa ligor än i de högsta ligorna. Det ska vi absolut ha med oss. Men det jag går på här är formen och hur matcherna sett ut och där ser det inte så bra ut för Harrogate. De har två förluster på de senaste tre matcherna och har släppt in sju mål på dessa.

Formen 🏋️

Bradford - Harrogate Town 1-1 🟡

Harrogate Town - Salford City 2-1 ✅

Milton Keynes Dons - Harrogate 0-1 ✅

Harrogate Town - AFC Wimbledon 0-1 ❌

Newport - Harrogate Town 1-2 ✅

Harrogate Town - Accrington 3-5 ✅


Skador 🤕

  • Stephen Dooley


Stockport County

Det är ett Stockport som har gjort det väldigt bra i inledningen. De har på de inledande 12 matcherna fått ihop sju vinster, två oavjorda samt tre förluster. De kommer in i denna match med otroligt bra form där de har åtta raka matcher utan förlust, varav sju raka vinster. Framförallt så har Olaofe (8 mål + 2 ass) och Barry (7 mål + 2 ass) haft framträdande roller och lyft laget. Om man ser över formtabellen så leder de ligan med sex poängs försprång på de sex senaste matcherna. Och det är otroligt starkt.


Formen 🏋️

Milton Keynes Dons - Stockport 1-2 ✅

Stockport County - Wrexham 5-0✅

Accrington - Stockport County 1-3 ✅

Stockport County - Forest Green 2-0 ✅

Stockport County - Doncaster 1-0 ✅

Salford City - Stockport County 1-3 ✅


Skador 🤕

Stockport har faktiskt inga skador vad jag har kunnat hitta.


Matchbilden

Den här matchen känner jag mig rätt säker på kommer vara jämnare än vad oddset avslöjar. Men med det sagt, så tror jag att Stockport County kommer dra det längsta strået efter full tid. Vilket också kommer vara mitt spel, tillsammans med ett överspel för att få upp oddset lite.


Mitt spel

Jag kommer att lägga 6/10U på en liten Betbuilder där jag kombinerar följande spel:

  • Stockport vinner matchen

  • Över 1 mål i matchen totalt


Jag kommer placera detta spel hos Unibet som erbjuder cirka 10-35 punkter över andra spelbolag!


För fler livespel, speltips samt andelsspel så rekommenderar jag att ni följer mig på Twitter (eller X som det heter numera)


bobbytipsar heter jag där, så ska jag göra mig absolut bästa för att dryga ut plånboken lite åt er och mig själv!