Speltips Harry Kane EM Skyttekung

Bild från Bildbyrån

Harry Kane EM Skyttekung

Äntligen har det blivit dags för sommarns höjdpunkt, Fotbolls EM 2024 i Tyskland. Tyvärr är inte Sverige ett av dom 24 nationerna som är med, men vi kommer garanterat att få se underhållande fotboll. De flesta utav världens bästa spelare är på plats och en utav dom är Harry Kane. Englands lagkapten, spjutspets och bästa målskytt genom tiderna. England som inte vunnit EM tidigare är favoriter i år och jag tror man kan ta revansch från EM silvret senast.

Harry Kane

Harry Kane är som sagt en utav världens bästa fotbollsspelare och målgörare. Han har öst in mål i Tottenham i Premier League och i Englands landslag. Harry Kane har nu hunnit bli 31 år och inför denna säsongen valde han att gå till den tyska storklubben, Bayern München. I Tyskland har han fortsatt ösa in mål och han vann Skytteligan i Bundesliga med 36 mål på 32 matcher. Nu ska han leda sitt England mot ett efterlängtat guld.

Speltips

England har ett bra lag och man är favoriter att vinna hela turneringen. England har toppspelare på samtliga positioner och framförallt en fruktansvärt bra offensiv. Dessutom har man många spelare med rätt ålder och jag är ganska säker på att England kommer gå långt i detta EM. Lägst fram är det Harry Kane som ska göra målen, det är han som slår straffarna och det är han som ska avsluta anfallen. Harry Kane kommer till detta EM med bra form och han är ute efter revansch från förra EM mästerskapet. Mitt långtidsspel blir därför att Harry Kane blir EM 2024 skyttekung till oddset 6.60 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson

Harry Kane EM Skyttekung

Följ oss under EM 2024