Speltips Herlev - Odense

Bild från Bildbyrån

Herlev kan koppla rejält tag om kvartsfinalen

Vi vänder oss till den danska hockeyligan och vi är mitt inne i slutspel och kvartsfinalspel. I matchserien mellan Herlev och Odense är ställningen 2-1 till Herlev, efter att man tog en blytung seger efter förlängning på bortaplan i den senaste matchen. Odense är klara favoriter i denna kvartsfinalserie, men Herlev har guldläge att koppla rejält grepp här på hemmaplan. Det skiljer egentligen inte så mycket mellan lagen och jag tror Herlev mycket väl kan vinna denna match.

Herlev

Herlev slutade på en 6:e plats i tabellen, och fick i och med det Odense i kvartfinal. Bra chans för Herlev att för första gången på mycket länge ta sig till en semifinal. I senaste matchen tog man som sagt en blytung vinst på bortaplan, efter att Joseph Jonsson avgjort i förlängning. Herlev har bättre danskar i år än tidigare år, man har en bra målvakt i form av Horak. Anton Johansson styr defensiven och Matthias Asperup håller jag som en utav ligans bästa spelare. På hemmaplan tror jag man har större chans att vinna än vad oddset säger.

Odense

Odense slutade på en 3:e plats i tabellen, en bra placering. Man vann första mötet mot Herlev på hemmaplan, men har nu två raka förluster. Viktig match nu för Odense som är lite väl stora favoriter i denna matchserien och man har pressen på sig. Odense har en bra offensiv, men bakåt brukar man släppa en hel del mål.

Speltips

Ställningen är 2-1 i matcher till Herlevs fördel och nu har man dessutom hemmaplan. Herlev har bra offensiva spelar och jag tror man har god chans att koppla rejält grepp om denna kvartsfinal. Jag tror på en jämn match och mitt speltips i matchen blir därför Herlev över 2.5 mål inklusive övertid till oddset 1.95 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson