Speltips Houston Dynamo - Colorado Rapids

Bild från Bildbyrån

Dags för Houston!?

Vi ska till MLS och ett möte mellan Houston Dynamo som tar sig an Colorado Rapids.


HOUSTON

Ben Olsens manskap har inte haft nån bra start på MLS då man endast vunnit fem matcher efter 14 omgångar. Det här är en klubb med höga ambitioner som siktar på att ta sig till slutspel. Nu ligger man 8:a i Western Conference på 18 poäng som innebär slutspel, men helst vill man hamna topp sju då man går direkt till 8-delsfinal.

Problemet så här långt har varit målproduktionen då man har gjort minst mål i Western Conference och endast mäktad med 13 mål. Spelmässigt har det sett bra ut och nu ska det bara lossna målmässigt med. Hemma på Shell Energy Stadium är man starka och bärs fram av sina fans på ett imponerande vis. Stora plus nu är att man får tillbaka Sebastian Kowalczyk och spetsar till offensiven.

COLORADO

Colorado har varit en positiv överraskning så här långt i MLS och ligger just nu 6:a i Western Conference på 22 poäng. Man ligger faktiskt fyra poäng före dagens motståndare och hoppas öka det avståndet. Men efter de fina insatserna på slutet så har formen börjat dala nedåt då man har tre förluster på de senaste sex matcherna.

Två spelare som har varit fenomenala i Colorado är brassen Rafael Navarro och Kevin Cabral. Båda dessa herrar hamnade i målprotokollet när man spelade 3-3 mot Minnesota senast. Man gör mycket mål, men man släpper in en hel del också. Nu väntar en tuff bortamatch och jag är inte säker på att man får med sig något härifrån.

ANALYS

Houston har haft svårt med målproduktionen på sistone och segrarna har uteblivit. Men spelmässigt så har man varit lika bra som sina motståndare och det är bara en tidsfråga innan det vänder. Tränaren Ben Olsen har en bra trupp och man har höga ambitioner att man ska ta sig till slutspel. Hemma på Shell Energy Stadium är man starka och jag tycker det är klar fördel värdarna här trots att Colorado varit mer stabila. Kollar man även på inbördesmöten så har Colorado inte vunnit här sen 2021. Så jag kommer gå fullt ut på Houston här och litar på att de vänder på den negativa trenden. Ett ruskigt intressant spelbygge har jag satt ihop till ett fint odds som måste testas. Spelet hittar ni nedanför.

SPELTIPS

  • Houston vinner & Houston över 4.5 hörnor i matchen spelas på Bet365 till hela 3.40.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting