Speltips Hudiksvall – Halmstad

Bild från Bildbyrån

Hudiksvall vinner hemma!?

Slutspelet om att nå en plats i hockeyallsvenskan fortsätter och det är sex lag kvar som har chansen. Hudiksvall, Halmstad, Kristianstad, Piteå, Brödernas/Väsby och Vimmerby är lagen som gör upp om det.
I denna rek ska vi kolla närmare på mötet i Holmen Center där hemmalaget Hudiksvall tar emot gästande Halmstad.

Hudiksvall som vann den oerhört tajta Allettan Norra tog sig till denna slutspelsserie genom att slå ut Tranås. Den matchserien var tajt, det blev 3-2 i matcher och Hudiksvall avgjorde sista matchen genom att vinna med 4-0 hemma.
Hudiksvall började denna avslutande serie med att vinna mot Brödernas med 6-3 borta och senaste matchen förlorade de med 4-1 mot Vimmerby hemma.

Halmstad som tog sig vidare till denna serie efter att först besegra Strömsbro med 3-2 i matcher och sedan slog de ut ”favoriterna” Karlskrona med 3-1 i matcher där de vann den sista matchen nere i Karlskrona med 2-1.
I denna slutspelsserie började de med att slå Kristianstad borta med 4-3 efter förlängning. Sedan åkte de på pumpen hemma mot Brödernas/Väsby där de förlorade med 2-0.
Halmstad slutade på tredje plats i Allettan södra, fem poäng efter Seriesegrarna Kristianstad.


Mitt speltips

Halmstad är ett skickligt lag och de kan slå vilket lag som helst i denna serie men här tror jag att de får det för tufft mot de normalt så hemmastarka Hudiksvall.
För Hudiksvall är siktet inställt på att äntligen får ta sig upp i Hockeyallsvenskan och med fansen i ryggen så tror jag att de besegrar Halmstad.

GO HUDIKSVALL GO!


Oddsjämförelse