• Hem
  • JV
  • IFK Helsinki - KooKoo
Speltips IFK Helsinki - KooKoo

Bild från Bildbyrån

Poängspel på het lirare

Finska Liiga har onsdagsmatcher på menyn. Undertecknad har ett speltips på en av matcherna och detta från mötet mellan IFK Helsinki och KooKoo som drar igång 17:30 svensk tid.

Helsinki Ice Hall är spelplatsen för detta möte och här är det hemmalaget som kliver in som favoriter. IFK Helsinki har inlett seriespelet med 8-8 i målskillnad på två matcher och står hittills på lika många poäng som matcher spelade, det vill säga två alltså.

KooKoo som gästar står även de på två matcher spelade och för deras del är det 8-12 i målskillnad. Här går de in som underdogs, delvis för att det är bortais som gäller, men även för att hemmalaget har hemmapremiär här och min idé är att det kommer bjudas på mål, speciellt från hemmalagets sida!

Gästerna har tre matcher genomförda hittills och av dessa har de vunnit en efter övertid och det var på bortais mot SaiPa med 4-3. Detta SaiPa hade de på besök nu senast och då blev det förlust i ett tidigt returmöte med 5-3 på hemmais alltså. Jag tror at IFK Helsinki i egenskap av hemmais och med ett par formstarka lirare i laget gör bra ifrån sig här och mitt speltips blir att just en formstark lirare fortsätter utmärka sig.

Speltips IFK Helsinki - KooKoo

Kristian Vesalainen i hemmalaget står med två matcher spelade på fyra poäng gjorda. 24-åringen har gjort tre mål och en assist hittills under säsongen och här kommer fler poäng trilla in, tror jag!

Oddsjämförelse IFK Helsinki - KooKoo