Speltips: Jong Utrecht - Almere City 2/12 "Svårlaget hemmalag på…
Speltips Jong Utrecht - Almere City

Svårlaget hemmalag på Sportcomplex Zoudenbalch

Holländska andraligan fångar mitt intresse denna måndagskväll. Matchen i fokus finner vi på Sportcomplex Zoudenbalch i Utrecht där Jong Utrecht gästas av Almere. Två jämna lag i tabellen, men där det ena vägrar att torska hemma och det andra vägrar att vinna borta. Jag tror att traditionen står sig!

Ser vi till vad värdarna presterat i ligan så här långt så är det 23 poäng inspelade på 16 matcher. Av dessa 23 har inte mindre än 15 spelats ihop på hemmagräs och detta med stabila 16-7 i målskillnad på sju genomförda hemmamatcher så här långt.

Vad gäller gästerna är det 22 poäng inspelade totalt så här långt, även för deras del på 16 matcher. Saken är dock den att på resande fot har det endast blivit tre pinnar av 24 möjliga och detta efter tre oavgjorda resultat som gästande lag.

Formen för gästerna är även den ett frågetecken då de kommer närmast från två raka nederlag. Senast föll de hemma mot Den Bosch med 0-2 och detta kom något överraskande då de klev in i det mötet som rätt klara favoriter.

Värdarna å sin sida tog en oväntad poäng på bortagräs mot Nijmegen efter 0-0 och nu vänder de alltså hem till sin arena där de hittills inte gått poänglösa ur en enda match den här säsongen.

Precis som jag var inne på tidigare så tror jag att traditionen står sig och därför spelar jag 1X ihop med över 1,5 mål till fina 1.90.

Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.

Gilla rek om du håller med Soffcoachen

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
15 dec.
15:00
Manchester United vs Everton
Premier League
Spel: Manchester United
 
15 dec.
15:00
Wolverhampton vs Tottenham
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål (BLGM)
 
15 dec.
18:00
Schalke - Eintracht Frankfurt
Bundesliga
Spel: Över 2,5 mål
 
17 dec.
19:00
Djurgårdens IF - Brynäs IF
SHL
Spel: DIF -1.5
 
17 dec.
19:00
IK Oskarshamn - Rögle BK
SHL
Spel: Rögle -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Upphöjda odds på Arsenal vs Man City!

Premier League 13 december 2019

På söndag kan alla nya kunder hos 888sport ta del av ett förhöjt odds på antingen Arsenal eller Man City. Följ instruktionerna nedan och få en ordentlig oddsboost! Läs mer

Riskfritt spel på Arsenal - Man City!

Premier League 13 december 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel på söndagens stormatch i Premier League. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får ni ett gratisspel på ... Läs mer

Tävling - FräckisGretzky med 10 000 kr i potten!

13 december 2019

Tidigare i veckan vann Anes Cesko 20 000 kr i presentkort då han tog hem månadens snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en ny omgång av FräckisGretzky. ... Läs mer

VM 2020 DART - Förhöjda vinnarodds!

Förhöjda odds Dart 12 december 2019

VM i Dart börjar på fredag den 13 december. Tävlingen hålls i London och den regerande mästaren Michael Van Gerwen är favorit även denna gång! Dart är en fantastisk sport att ... Läs mer