Speltips Kalmar FF - Degerfors IF

Bild från Bildbyrån

Dansk skalle fixar poängen åt hemmalaget!

Hallå i stugan!

Vi ska till Guldfågeln Arena denna lördag för mötet mellan Kalmar FF - Degerfors IF i Allsvenskan!

Let´s Go!

Degerfors är ett lag som svajjar ordentligt denna säsong och på resande fot så visar laget upp ett otroligt svagt spel. 0-6 mot IFK Göteborg, 1-6 mot BK Häcken och 0-5 mot Malmö FF är siffror som bevisar svagheten i hur man ska hantera dessa typer av uppgifter.

Som jag ser det på förhand så ska man inte ha något att hämta även i detta möte, när "Bruket" besöker ett formstarkt Kalmar FF på Guldfågeln Arena.
Senast mot Malmö FF blev Degerfors totalt utspelade och hur reser man sig egentligen efter en sådan stjärnsmäll i och med 5-0 i baken! Brukslaget har på sina fem bortamatcher släppt in otroliga 22 mål.

Lite positiva nyheter är såklart att man får tillbaka både backen Seid Korac och mittfältaren Christos Gravius, men jag tvivlar på att det kommer hitta rätt matchplan mot ett lag som ligger tryggt på den övre halvan och som vet vad de vill.

Rajovic är en anfallare av hög rang!

Vid en seger under lördagen så hakar Kalmar på i topp 4 och efter en liten negativ trend, så har laget verkligen hittat formen igen. 0-1-seger mot Värnamo följdes upp hemma mot IFK Norrköping när laget vann med 2-1 efter en sen vändning.

Återigen var lagets nye anfallare, Mileta Rajovic stor aktör och dansken har visat sig vara en klassisk nia som är ruggig inne i boxen. Sju mål har det blivit hittills och detta kan mycket väl vara årets skyttekung av Allsvenskan om han får hålla sig hel hela säsongen.

Mot ett ihåligt Degerfors, så tror jag Mileta kommer hitta nätet minst en gång och återigen bli matchvinnare för sitt Kalmar FF.

Faktorer som pekar för mitt spel:

Degerfors har varit riktigt svaga på bortaplan, där det har förlorat samtliga fem bortamatcher den här säsongen.

Degerfors är det laget som släppt in mest mål i Allsvenskan.

Kalmar med fin form för dagen.


Spelet

📌 Jag spelar att Mileta Rajovic gör mål i matchen till 1,95x insatsen hos LeoVegas

Stort lycka till!

/ Andreas