Speltips Klaksvik - Bodo Glimt

Bild från Bildbyrån

Svala vindar på Färöarna

CL kvalet fortsätter idag onsdag och jag väljer för en gångs skull att testa en underlina. Det blir matchen mellan Klaksvik från Färöarna som tar emot norska topplaget Bodo Glimt. Jag tror på en sval och kontrollerad match med låga siffror i de flesta kolumner. Under 9 hörnor klickas till oddset 2.45 på Pinnacle. Spelet betyder insatsen tillbaka vid exakt 9 hörnor. Vinst vid färre.

Klaksvik

Klaksvik åkte på en tung 0-3 förlust mot Bodo i första mötet. En match som Bodo kontrollerade från start till slut och där Klaksvik inte hade ett enda skott på mål. Det är ingen hemlighet att det råder enorm skillnad i kvalite mellan dessa lag till norrmännens fördel. Laget från Färöarna håller helt enkelt inte på denna nivå och kommer troligtvis inte att kunna uträtta speciellt mycket ikväll. Klaksvik kommer att försöka ta igen ett 0-3 underläge men saknar tyvärr kunskapen att lyckas. Jag tror inte att de på något sätt kommer att rå på Bodo i denna match som lär fokusera på att hålla i bollen och bara spela av matchen. Få chanser och få hörnor är åter att vänta från Klaksvik

Bodo Glimt

Topplaget från Norge är ett offensivt lag som ofta löser höga siffror i de flesta kolumner. Till denna match förväntas man ställa upp med ett reservbetonat lag då man ju har en komfortabel 3-0 seger att luta sig emot. Ikväll kan jag inte se att laget skulle ha några större ambitioner att göra en match av det hela. I stället bör man bara fokusera på att spela av matchen och avancera med minsta möjliga ansträngning. Om hörnorna ska rusa iväg i antal så är det väldigt mycket upp till Bodo att göra jobbet. Motivationen bör dock inte finnas där och därmed ser underlinan väldigt lockande ut. GL!