Speltips Lazio - Atletico Madrid

Bild från Bildbyrån

Lazio är tillbaka i Champions League

Det blir en intressant match på Olympia Stadion i Rom denna tisdag då Lazio är tillbaka i finrummet och tar emot spanska Atletico Madrid

SpelTorsten om Lazio - Atletico Madrid

Lazio har inte startat ligan som förväntat och står på tre poäng på fyra matcher. De har bara vunnit en match och det var borta mot Napoli när de var fullständigt utspelade men lyckades kontra in två mål och vinna 2-1 i Neapel. De kommer från förlust i helgen mot Juventus med 3-1 och har en del att slipa till om man ska vara i toppen av ligan och ta sig vidare ur denna grupp med lag som dagens motståndare från Spanien men som även har Nederländska mästarna Feyenoord och Skotska mästarna Celtics.

Atletico Madrid kommer även de från en förlust till denna matchen då man såg sig besegrade med 3-0 borta mot Valencia i helgen. Möjligt att båda lagen hade denna matchen i bakhuvudet. Atletico kommer inte till spel med deras superstjärna, Memphis Depay som är skadad och även deras mittfältsgeneral Koke saknas mest troligt till denna drabbning. Tuff match att vänta för båda lagen vilket leder till mitt spel.

SPELTIPS

Här har jag efter att jag såg att det var Slavko Vincic som dömer matchen valt att kliva på kortspel. Även om CL inte är den liga med mest gula kort snittar dagens domare ändå runt fyra kort i turneringen och när Italienska lag drabbar samman med spanska brukar det smälla lite extra.

Jag har valt att spela båda lagen över 19.5 varningspoäng på Betsson vilket i princip betyder att båda lagen ska ta minst två kort. Vi får 1.85 för det vilket är lite högre än på de andra bolagen för samma spel.

Det är två lag som inte kommer vika ner sig här och en vinst första matchen vore naturligtvis en dröm för båda och jag kliver in med låg insats, 4/10U på spelet.

Lägg spelet hos Betsson