Hallå i stugan!

Vi ska till Liverpool och Anfield Road denna lördag för kvällsmötet mellan Liverpool FC - Brentford i Premier League!

Let´s Go!

Liverpool
har verkligen börjat komma igång efter en riktig skakig säsong i största allmänhet. Klopp har gått tillbaka till ett högre presspel och ett enormt bolltempo, vilket har gett resultat och Liverpool har fortfarande en liiiiiiiiten chans till en plats ute i Europa nästa säsong.

Då gäller det förstås att man fortsätter vinna fotbollsmatcher och avslutar säsongen starkt.

Det såg dock extremt darrigt ut ett tag mot Tottenham näst senast, efter att ha kopplat grepp tidigt i första halvlek så hade Pool 3-0 redan efter 15 minuters spel och man trodde detta skulle bli en otrolig överkörning. Spurs hämtade dock upp underläget och i den 93e minuten gjorde laget även 3-3. Något som fick mig att börja slita mitt hår. MEN jag hann knappt kröka ett hårstrå på mig själv innan Jota tryckte dit det förlösande 4-3-målet direkt efter avsparken och segern var ett faktum. Det målet kommer bli enormt moralhöjande och stärka lagets självförtroende.

fem raka segrar och sju raka utan förlust stoltserar Klopp och Co med för dagen och man har gjort hela 18 mål under dessa sju.

Så sent som igår (onsdag) tog man den femte raka segern i och med seger hemma mot Fulham (1-0). Ett resultat som borde blivit större sett till spelövertaget kan jag tycka, men ytterligare en seger och tre nya pinnar inkasserades.

Jag tror på ett stort spelövertag även i denna match för Pool när man får besök av Brentford, och fortsätter laget bara på den inslagna vägen med en mysig anfallsfotboll och ett högt bolltempo, så ser jag inte hur laget ska förlora?

Brentford är även ett svagt bortalag som kommer få bekänna färg omgående och jag tror på en målrik hemmaseger!

Svajigt bortalag!

Brentford gör en jättefin säsong även detta år och jag tycker inte man kan förvänta sig mer än vad man har åstadkommit. På pappret är det inte det starkaste laget, men i spelet och i sättet laget agerar mot sina motståndare är oerhört imponerande. Noll respekt oavsett motstånd och det har även givit resultat.

Det som dock har gjort att man svajar en del är lagets bortaspel och man ser tydliga skillnader i hemma/bortaspelet. Man ska inte stirra sig blind på segern mot Chelsea senast, då Chelsea är nere på botten för tillfället och nästan vilket lag som helst kan åka och "hämta" poäng på Stamford Bridge.

Här på Anfield Road tror jag dock man kommer få bekänna färg och när ett formtoppat Liverpool anfaller mot ett kokande The Kop så lär det ringa bakom Raya i målet vid flertalet tillfällen är min känsla.