Speltips Liverpool-Sevilla

Bild från Bildbyrån

Liverpool slår tillbaka!

Äntligen är Champions League tillbaka. Den turneringen som är det där lilla extra & som gör att man orkar stå ut med den ruggiga hösten.

Efter att ha blivit utskåpade på Etihad Stadium mot Manchester City (0-5), är det dags för Liverpool att ta revansch & det mot Sevilla i Champions League. Liverpool gjorde en jämn & stark första halvlek mot City, man var helt klart det bästa laget de första tio minuterna. Men efter Agueros 1-0 & Manés röda kort, så var matchen mer eller mindre redan avgjord.

Liverpool har en stark elva inför kvällens match, det enda frågetecknet är hur det går med Coutinho & hans inställning till att det inte blev någon flytt till Barcelona, kommer han fighta sig bort från klubben eller får vi se en nytändning från Brasilianaren?

Motståndarna Sevilla, har inlett La Liga starkt. Sju poäng på tre matcher, men Sevilla är inte ett starkt bortalag & ännu svagare är man på bortaplan i Europaspel. Att då ta sig till England & Anfield kommer inte göra det lätt för spanjorerna, när man får möta ett revanschsuget & heltaggat hemmalag.

Liverpool vinner & tar tre viktiga poäng i jakten på en åttondelsplats till våren.