Speltips: Lokomotiv Moskva - Nice 22/2 "Öppna spjäll på RZD Arena?"
Speltips Lokomotiv Moskva - Nice

Bild från Bildbyrån

Öppna spjäll på RZD Arena?

Torsdagens första EL-match spelas klockan 17:00 mellan Lokomotiv Moskva och Nice. Hemmalaget kliver in till matchen med ett bra utgångsläge då dom lyckats vända 2-0 till 2-3 i det första mötet. Nice är alltså piskat att vinna för att ha en chans att nå åttondelsfinal. Här är mina tankar inför matchen.

Lokomotiv Moskva

Lokomotiv Moskva visade enorm karaktär i det första mötet mot Nice då dom på bortaplan vände 2-0 till 2-3. I min mening var detta resultat extra imponerande med tanke på att den ryska klubben inte spelat en tävlingsmatch sedan 11:e december, då den ryska ligan har uppehåll. Att lyckas bibehålla form och tempo under ett vinteruppehåll är inte helt enkel och spelarna i Lokomotiv Moskva ska definitivt ha beröm för att ha lyckats med detta.

Säsongen 2017/2018 har hittills varit enormt lyckad då dom lyckats hantera europaspel med ligaspel. Inför den sista halvan av säsongen så leder Lokomotiv Moskva ligan med hela åtta poäng, väldigt imponerande med tanke på att dom slutade på en åttondeplats förra säsongen.

Skadeläget ser bra ut för Lokomotiv Moskva inför morgondagens match. Just nu är samtliga spelare tillgängliga. Aleksey Miranchuk har en känning i ljumsken och är osäker till spel. Men bortsett från Miranchuk så ser skadeläget bra ut då samtliga spelare är tillgängliga för spel.

Nice

Ambitionen inför säsongen var att återigen vara med i toppen av Ligue 1 och konkurrera om en europaplats. Prestationerna från laget har dock varit alldeles för ojämna den här säsongen vilket nu resulterat i att dom inte kommer lyckas med sitt mål. Nice har framförallt varit under isen dom senaste veckorna och med en poäng på dom fyra senaste ligamatcherna så är det nu hela 14 poäng till fjärdeplacerade Lyon.

Nice svaga form har dock inte bara ställt till det i ligaspelet utan även i Europa League. Förra veckan föll Nice på hemmaplan mot Lokomotiv Moskva med 3-2 och dom gjorde det efter att ha haft en 2-0 ledning i första halvlek. Det är minst sagt ett prekärt läge för fransmännen då dom nu är tvingade till att vinna morgondagens match med minst två mål alternativt en uddamålsseger då dom gör minst tre mål (3-2 leder till förlängning).

Coly drog på sig ett rött kort i första mötet och är avstängd. Jallet, Sneijder, Souquet och La Bihan missar även dom matchen pga skador.

Speltips

Mycket talar för att vi får se en rafflande match imorgon på RZD Arena. Nice är nämligen piskade till att vinna för att ha en chans på åttondelsfinal och dom måste dessutom göra minst två mål. Det mesta talar därför att vi får se ett bortalag som tar mängder med risker för att få hål på Lokomotiv Moskva. Hemmalaget har dock flertalet duktiga offensiva spelare och är dom aningen skärpta imorgon så kommer ryssarna få flera chanser till att göra mål.

Jag spelar över 2.5 mål till 2.01 hos Pinnacle.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
27 juni
19:00
Malmö FF - Helsingborgs IF
Allsvenskan
Spel: MFF ht/ft
 
27 juni
19:00
IF Elfsborg - Varbergs BOIS
Allsvenskan
Spel: under 3,5 mål i matchen & Elfsborg över 5,5 hörnor
 
30 juni
01:00
NHL 2021-22 Stanley Cup-vinnare
NHL
Spel: Colorado Avalanche
 
3 juli
00:00
Sean Strickland - Alex Pereira
UFC
Spel: Sean Strickland vinner
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer

3000 kr bonus! Eller Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

22 juni 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 17 juni 2022

Ny helg och nya spel från vår gästtippare Erik Johansson som återigen har sina tankar klara i Divison 2 Norrland. Läs hans spelidéer och hitta bästa oddset hos Fastbet som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.24)

Fotboll 16 juni 2022

Nytt Stryktips på intågande och återigen får vi förstag på spikar och skrällar levererade till oss från våra profiler Anders Limpar och Jonas Weimer. Denna gång är det Sverige, ... Läs mer