Speltips Lördagsdubbel med SpelTorsten

Bild från Bildbyrån

Självklart bjuder vi till med en dartdubbel idag

Det gick bra med dubbeln igår så vi kör vidare idag på två kastare i helgens Players Championship som absolut ska slå sin motståndare denna lördag. Det är den sista stora turneringen innan VM som startar i mitten på December och sista chansen för kastarna att hitta självförtroende.

SpelTorstens Lördagsdubbel

Damon Heta är bland de bättre på touren i år och är seedad trea till denna turneringen och har på senare år blivit ruskigt stabil och svårslagen. Han är rankad top10 i världen och är nog mer än han förväntade sig när han tog med sig familjen från Australien och flyttade till England. Han valde att satsa på karriären fullt ut och det gav resultat. Nu möter han Kevin Doets som vi hade ett ruskigt fint spel på igår när han mötte portugisen Jose de Sousa och han vann och vi kunde inkassera vinsten till fina oddset 2.88 på Doets. Då var det två kastare ur form som möttes och det såg man på matchen. De missade otroligt mycket på dubbeln och vi hade tur att vi faktiskt fick in spelet då de Sousa missade fyra matchpilar och Doets tog chansen och vann i det avgörande "benet" 6-5. Heta hade inga problem mot amerikanen van Dongen och vann utan att imponera med.

James Wade är trots allt bara 40 år gammal men känns mycket äldre, han har varit i toppen i 20 år och inte fallit under top16 i ranking på 16 år. Inte den största "scorern" men är tourens bästa avslutare, inte bara på D20 & D10 men även på höga avslut i pressade lägen. Trots att motståndare snittar mycket mer än Wade har han en förmåga att komma tillbaka och leverera när det verkligen behövs. I höstas när han var tvungen att gå till kvartsfinal för att behålla sin Top16 ranking tog han sig till final i EM för att sen ta sig till Semifinal i årets Grand Slam som var förra veckan. Han vann sin första match i denna turnering mot William O'Connor med 6-2 och imponerade otroligt med sitt pilsnitt på 101.5. 

SPELTIPS

Vi kör alltså en dubbel på Heta & Wade som är så pass bra och stabila att de utan problem ska slå sina motståndare Doets & Lennon som ligger långt ner på rankingen. Heta & Wade kommer inte lämna något åt slumpen och tror de kommer köra över sina motståndare under lördagsförmiddagen.

Lägg spelet hos X3000

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 25 NOVEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

EUROPATIPTSET SÖNDAG 26 NOVEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten