Speltips Lukeman vs Puha

Bild från Bildbyrån

Bra odds på engelsmannen

Vi fortsätter med Dart-VM och i fredags var första dagen. Vi var nära ett par skrällar när Nebrida var nära att skrälla till mot australiensaren och 2010 års finalist Simon Whitlock men mest imponerande var nog svensk bekantingen Kevin Doets som kastade riktigt fin dart och vann första rundan komfortabelt och fick senare under fredagskvällen möta regerande världsmästaren och världsettan Michael Smith. Doets tog andra och tredje set men sen vaknade Smith till liv och vinner avgörande set i stor stil. Hela helgen är full av dart så missa inte att följa min dart twitter som bara är för dart.

SpelTorsten om Lukeman vs Puha

Normalt sätt ska Lukeman köra över Puha och etta kunde varit ett tänkt maxbet. Men Puha har planerat förberedelserna bra inför mästerskapet och kastar i helgen i Modus Live League som är en turnering som går vecka efter vecka och har gjort sedan pandemin starta 2020. Nu har de gått över från att lira online mot varandra till att de faktiskt möts live. Att Puha får dessa matcher innan VM är något han behöver för han är inte speciellt bra och har inte några större resultat i Europa.

Puha är en av Nya Zeelands bästa kastare men tävlar inte i Europa och möter inte lika bra motstånd som Lukeman gör kontinuerligt. 

Lukeman är rankad 36 i världen men kommer inte in till detta mästerskap i någon speciellt bra form men även på hans sämre dagar ska han slå Puha.

World Darts Championship

  • 15 december och finalen går 3 januari
  • Alexandra Palace, London
  • 2.5 miljoner pund i totala prispengar
  • Vinnaren får en halvmiljon pund
  • De spelar setformat
SPELTIPS

Även om Puha kastat helt okey under helgens Modus så är han inte tillräckligt bra på internationell nivå och kommer måste kasta sin bästa dart för att slå Lukeman. Jag ser därför värde på att spela Lukeman som vinnare med -1.5 handikapp i set. Vi får 2.00 för det spelet på Coolbet och jag klipper till med 5/10U.

Betting tips Lukeman vs Puha World Darts Championship

Lägg spelet hos Coolbet

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 16 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

EUROPATIPTSET SÖNDAG 17 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten