Speltips Malmö FF - IF Elfsborg

Bild från Bildbyrån

Malmö är för bra för Allsvenskan?

Hallå i stugan!

Vi ska till Eleda Stadion denna tisdag för matchen mellan Malmö FF - IF Elfsborg i Allsvenskan!

Let´s Go!

Malmö FF tar emot Elfsborg på tisdagen hemma på Eleda Stadion och det i en match som hemmalaget ska ta revansch för efter senaste mötet lagen emellan.

Malmö fullkomligt pulveriserade Kalmar FF under fredagskvällen och redan efter femton minuters spel var matchent över och allt skulle handla om hur många mål hemmalaget skulle lyckas göra.

Nyförvärvet Botheim hade stor show med sitt hattrick och Malmö såg som vanligt ut att vara sådär äckligt starka och man visade återigen att laget är några nivåer högre än övriga lag i Allsvenskan.

I och med att matchen var avgjord tidigt så kunde Henrik Rydström byta ut flera av nyckelspelarna inför detta möte mot Elfsborg. Bland spelarna som byttes ut fanns Nanasi, Botheim, Jansson och mittbackskollegan Cornelius! Jag räknar med att samtliga av dessa startar utvilade denna kväll.

I och med förlusten mot Elfsborg så är revanschlusten stor och jag tror man vill försöka göra processen kort här och sätta full fart direkt.

Förutsättningarna kommer vara fina denna tisdag på ett kokande Eleda och jag tror vi får bevittna ett fartfyllt hemmalag.

Thelins sista match!

Elfsborg blandar och ger denna säsong och det är framförallt stor skillnad på när laget spelar hemma i Borås kontra är på resande fot.

På hemmaplan har man fina 4-1-1 i resultatraden medans man endast mäktat med en seger på bortaplan och fyra förluster.

Det är framförallt defensiven som inte hållit nivån som jag ser på det och på bortaplan har man förutom bara en seger, endast gjort fyra mål framåt samt släppt in hela 11 stycken.

Nu senast fick laget Abdullai skadad och sedan inne finns även Niklas Hult på den.

Värt att notera dock är att detta blir tränare Thelins sista match i laget innan resan till Skottland bär av, så viss effekt bör det kunna Boråslaget, men jag tror ändå det inte räcker till mot ett alldeles för starkt Malmö FF!

Faktorer som pekar för mitt spel:

⚽ Malmö har en revansch att få mot Elfsborg

⚽ Elfsborg svaga på bortaplan

⚽ Perfekta förutsättningar för Malmö FF

Spelet

📌 Jag spelar att Malmö FF gör mål i båda halvlekarna till 2,00x insatsen hos Bet365

Stort lycka till!

Oddsjämförelse

  • Malmö FF att göra mål i båda halvlekarna

    1,98