Speltips Manchester City - Crvena Zvezda

Bild från Bildbyrån

Bekväm öppning för City i årets Champions League

Pep och hans manskap ska försvara Champions League titeln och får börja turneringen hemma mot serbiska Röda Stjärnan, Det ska inte vara något snack här om utgången och mitt tips kanske inte har högsta oddset men borde sitta bekvämt.

SpelTorsten om Manchester City - Crvena Zvezda

Manchester City har startat säsongen som man förväntat och även om skadan på Kevin de Bruyne försvårat lite för världens bästa klubblag för tillfället så kör de på. Julian Alvarez har hittat sin plats bakom Haaland i anfallet och har på fem Premier League matcher gjort två mål och tre assist. Haaland, den fantastiska norrmannen leder naturligtvis skytteligan med sju mål och ska nu in i den turnering han slog igenom i för några år sedan med FC Red Bull Salzburg.

Crvena Zvezda eller Röda Stjärnan på svenska är ett gammalt storlag och har faktiskt Champions League, eller Europacupen som den då hette säsongen 90/91. Nu är de långt ifrån sina glansdagar och även om de dominerar serbiska ligan kommer de få det riktigt svettigt mot Manchester City i öppningsmatchen.

SPELTIPS

Spelet är givet. Manchester City kommer dominera matchen och vinna bekvämt. Det är klasskillnad på lagen och serberna brukar inte imponera på bortaplan. Att Manchester City dessutom har gjort 17 raka mål på hemmaplan i Champions League utan att släppa in leder till mitt spel på matchen.

Jag har valt att spela Manchester City som vinnare och att de håller nollan till 1.70 på Coolbet. Det kommer bli spel mot ett mål där City kommer inneha minst 70% boll kanske ännu mer faktiskt och att Röda Stjärnan skulle göra mål på City som det ser ut nu känns långsökt. 6/10U investeras.

Lägg spelet hos Coolbet