Speltips Manchester City - Inter

Bild från Bildbyrån

City given favorit

Det är ingen snack om att City är favoriter här och de är världens bästa klubblag oavsett resultat här. De fullständigt körde över Real Madrid i två matcher även om Madrid bjöd upp till dans på Santiago Bernabeu så var det klasskillnad i Manchester. Real Madrid såg ut som ett pojklag och storstjärnorna Vinicius Junior och Ballon Dor vinnaren Benzema var osynliga och bortplockade totalt. Oddset på City är för lågt för att spela känner jag men kan agera bra dubbelvirke. Ett tips är att spela en dubbel på City som vinnare här och City som vinnare mot Manchester United i FA-Cupen. Går på vissa bolag och ett givet spel.

Kampanj till Champions league

Man City Inter

Betway superboost: Man City - Inter 5.50x pengarna!

Champions League 8 juni 2023

LÖRDAG: Det har blivit dags för finalen av Champions League! Man City mot Inter i en gastkramande match. Båda lagen har imponerat under turneringen men vi har en solklar favorit i ... Läs mer

SpelTorsten om Manchester City - Inter

SPELTIPS

Mitt speltips i denna match är återigen skottspel på Norges gigant, Erling Braut Haaland. LeoVegas fortsätter sätta oddset på över två gånger pengarna vilket är allt för högt. Han klarar linan i stort sätt varje match och ser inget undantag här. Hans spelstil är gjord för skott på mål då 80% av hans mål kommer på one touch precis framför mål. Det blir naturligt många avslut på mål och i mål då.

Ser vi på lite statistik i Champions League och i Premier League denna säsongen så ser spelet mycket lovande ut.

✅ Snittar 4 skott i CL.
✅ Snittar 2.5 skott på mål i CL.
✅ Klarat linan i fem raka CL matcher.
✅ Snittar 3.5 skott i PL50
✅ Snittar 1.8 skott på mål i PL


Mer text om lagen kommer men måste bara ut med spelet då denna lina även den kommer att sjunka, ska ligga runt 1.50-1.60.

Lägg spelet hos LeoVegas