Speltips Manchester City - Sevilla

Bild från Bildbyrån

Super Cup final mellan Manchester City - Sevilla

Då är det dags för den årliga Super Cupfinalen där vinnaren av Champions League (Manchester City) möter vinnaren av Europa League (Sevilla). Det är intensivt matchande för City direkt i början av säsongen när de både hunnit spelat engelska Community Shield och öppnade ligan borta mot Burnley förra veckan. Nu ska de mitt i veckan dra till Grekland och spela denna final innan de vänder hem och möter Newcastle på Lördag.

SpelTorsten om Manchester City - Sevilla

Manchester City åkte på en tung smäll senast mot Burnley, Kevin De Bruyne blev skadad och kan missa hela säsongen om han måste opereras. Annars har City en bred trupp för att klara denna utmaning och Pep är inte den som vilar spelare i onödan och matchar sina spelare ordentligt. Jag kan inte tänka mig de ställer ut ett b-lag och sett till truppen de skickat så är det så ordinarie det går utan alla skador.

Sevilla åkte på en smäll i öppningen av La Liga hemma mot Valencia. Efter att Bade tagit rött kort för hemmalaget lyckades Valencia avgöra sent med 1-2 målet och Sevilla fick börja säsongen med en snöplig förlust. Nu ska de spela en Super Cup final som mot all förmodan betyder bra mycket mer för Sevilla än för City vilket leder oss in på mitt spel.

SPELTIPS

Mitt spel på finalen blir att Marcos Acuna tar ett gult kort. Här tycker jag 3.50 i odds är spelbart till mindre insats. Det är en hetlevrad vänsterback som inte kommer backa för Citys storstjärnor. Han tar ett gult kort i ungefär var tredje match och detta är väl absolut en typ av match där han kommer komma sent minst en gång på sin vänsterkant.

Domaren för kvällen är fransmannen François Letexier, ingen domare som viftar med korten i onödan men det är trots allt en final.

Jag kliver in med låg insats, 2/10U på att Marcos Acuna tar minst ett kort i matchen till fina 3.50 på Coolbet.

Lägg spelet hos Coolbet