Speltips Manchester United - Bayern München

Bild från Bildbyrån

Vinna eller försvinna på Old Trafford

United slarvade mest troligt bort avancemanget när de tappade både 0-2 och 1-3 till 3-3 i Turkiet förra rundan. Nu måste man vinna över Bayern hemma samtidigt som Köpenhamn och Galatasaray spelar oavgjort. Bayern är redan klara gruppettor och har en viktig match mot Stuttgart till helgen i ligan. En ännu viktigare match med tanke på helgens resultat när de torskade 5-1 mot Frankfurt något oväntat.

SpelTorsten om Manchester United - Bayern München

Manchester United är inget att lite på denna säsongen. Resultaten är varierande och den kontinuitet som ett topplag behöver saknas. Offensivt ser det inte jätte dåligt ut och får de bort Antony, Martial & Rashford kan det bli något. Det är defensiven som svikit där backlinjen och målvakten Onana är långt ifrån samspelta. 

De spelade ut Chelsea i veckan och vann med 2-1 men lyckades torska hemma mot Bournemouth med hela 0-3 och de hade faktiskt 0-4 inne men dömdes bort för hands. Det är inte lätt för United och att de ska ta sig vidare är långsökt men inte omöjligt. De måste slå redan klara gruppettorna Bayern vilket absolut år möjligt men att Köpenhamn och Galatasaray slutar lika känns inte lika troligt.

Bayern München åkte på en ordentlig kyss I helgen när Frankfurt vann med hela 5-1. Här behöver de inte tänka på hur det går och borde ställa över ett par stjärnor och inte riskera något inför helgens drabbning mot Stuttgart.

SPELTIPS

Med tanke på att matchen betyder allt för United och ingenting för Bayern väljer jag att syna United flest kort till fina 2.07 på Expekt. Bayern tar inte mycket kort över lag och ser inte att de ska riskera något här heller då matchen för dem bara ska spelas av.

United däremot tar en del kort och har en hel del kortbenägna spelare och i en sån här viktig match så ska United ta minst två kort och det ska absolut kunna räcka mot ett Bayern som bara ska spela klart matchen.

Domaren är inte klar i skrivande stund men finns ingen domare som kan fria när United måste stoppa en Bayern kontring till varje pris.

8/10U investeras här och tippar detta spel kommer gå ner en hel del innan matchstart. Kanske så lågt som 1,50.

Lägg spelet hos Nya Expekt

ANDELAR MED SPELTORSTEN

EUROPATIPTSET ONSDAG 13 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

STRYKTIPSET LÖRDAG 16 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten