Speltips Manchester United - Bournemouth

Bild från Bildbyrån

United går för tre nya poäng

Vilka kunde tro för någon vecka sedan att United skulle ligga tre poäng bakom City i början av December? Det är som en tidig julklapp för oss United-supportrar som inte haft mycket att glädja oss över senaste åren.

SpelTorsten om Manchester United - Bournemouth

Manchester United tog en viktig seger mot Chelsea i veckan där de lyckades vinna 2-1. Det var en ruskigt bra första halvlek där Fernandes missade en straff tidigt men McTominay gjorde 1-0 i mitten av halvleken. Chelsea jobbade sig tillbaka och fick 1-1 innan halvtid men i den 69:e matchminuten höll sig McTominay framme igen efter ett inlägg av Garnacho och Kunde nicka in 2-1 som blev slutresultatet. United klättrade till en sjätteplats i tabellen och eftersom City förlorade borta mot Villa så ligger United nu bara tre poäng bakom City, vem kunde tro det förra helgen?

Bournemouth visade klass borta mot Crystal Palace och vann 2-0. De var ruskigt effektiva och farliga med sitt kontringsspel, något United får se upp för här. Det var otroligt viktiga poäng för Bournemouth som legat i botten av PL en period men som lyft sig ordentligt senaste fem matcherna och har ni lite avstånd till nedflyttningsplatserna.

SPELTIPS

Är jag säker på United vinst här? Absolut inte och Bournemouth är farliga i sina omställningar vilket leder oss till spelet i matchen.

Jag väljer att spela 1X (United vinner eller spelar oavgjort) och lägger till United Ö1.5 kort som är lite av huvudspelet här.

Eftersom Bournemouth är farliga på kontringar så måste United stoppa dem och därför tycker jag det är generöst odds på att United tar minst två gula här.

United tar en del kort och två kort hemma mot ett kontringsfarligt Bournemouth känns givet.

Domaren för matchen är Bankes som är en av de domarna som delar ut flest kort denna säsong och räknar inte med något undantag här.

Jag väljer att kliva in på United 1X & att de tar minst två gula till fina oddset 2.00 (räknar med ett ras här) 6/10U blir insatsen.

Hämta gratisspel här

Lägg spelet hos Nya Expekt

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 9 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten

⭐️ JACKPOT 14 MILJONER ⭐️