Speltips Manchester United - Wolves

Bild från Bildbyrån

Stormigt runt Wolves

Kanske har stormen Hans kommit till Wolverhampton inför säsongspremiären. Bara några dagar innan säsongens första match har Wolves tränare Julen Lopetegui avgått, succétränaren som tog Wolves från en sista plats i tabellen till säker mark. Spanjoren har inte kommit överens med ledningen och inte fått det han blivit lovad, allt är en stor röra i Wolves om dagen.

Den som tar över (i skrivande stund) verkar vara Bournemouth förra tränare Gary O'Neil, som oväntat fick gå från sin tjänst i somras trots att han höll kvar Bournemouth kvar i PL. O'Neil anses som en av de mest lovande unga tränarna i England och det blir spännande att följa Wolves och se hur de klarar omställningen.

SpelTorsten om Manchester United - Wolves

Manchester United har ändrat lite i laget sedan avslutningen förra säsongen och med De Gea ut var de inte långsamma att värva nytt. I samma veva presenterades Onana som ny målvakt i Manchester United. Dansken Rasmus Højlund är en anann spännande värvning tillsammans med Mason Mount från Chelsea. Det är absolut inte omöjligt att vi får se en klassvärvning från United innan fönstret stänger men oavsett så vinner de denna öppningsmatch mot Wolves.

Wolves är en klubb i kris men spelar inte som en. De har ändå sett helt okey ut under försäsongen men blir naturligtvis spännande att se. Det kan mycket väl bli en defensiv tillställning från wolves men det utesluter inte mitt spel utan snarare tvärtom. Här kommer Wolves ligga lågt och kontra. Det finns kvalitéer i lager så blir intressant att se hur Gary O'Neil löser uppgiften. 

SPELTIPS

Det är ingen snack om att United är stora favoriter men jag ska inte räkna ut Wolves helt och de har en spelstil som leder till mycket hörnor. Mot United blir det ofta många hörnor till båda lagen, Jag tänker Wolves ligger lågt och kontrar, United pressar på och får ledningen och Wolves måste kliva framåt och jaga.

Jag slår till med att Wolves ordnar minst fyra hörnor (över 3.5) till fina oddset 1.90 på LeoVegas. Kollar vi statistiken har Wolves klarat linan i 11/13 matcher mot United sedan återkomsten till Premier League och klarat den fem matcher i rad. När dessa lagen möts blir det ofta hörnor åt båda hållen och med tanke på förutsättningarna är spelet givet då jag knappast tror att Wolves tar lednigen här.

Lägg spelet hos LeoVegas