Speltips Mansell vs Chen Zong

Bild från Bildbyrån

MIckey Mansell ställs mot kinesiska talangen Zong

Vilken första vecka vi har haft på Dart-VM, efter 17 speltips ligger vi +40U med en ROI på hela 160% Pricken över i var när vi smällde in en 17x på Twitter på Japanen Goto som skrällde till mot engelsmannen Ian White. Det är några speldagar kvar på första & andra rundan i årets VM och jag har hittat några fina spel som jag hoppas blir en trevlig överaskning.

SpelTorsten om Mansell vs Chen Zong

Mickey Mansell har varit med länge och är en sann veteran. 50 år gammal så är han på slutet av karriären då det finns många unga talanger som kommer upp nu som kommer passera honom i rankingen. Om jag inte är helt fel ute så kommer han förlora sitt tour card eventuellt om han inte vinner denna matchen då han förnyade sitt tour card 2022 och det räcker två år. Inte helt säker som sagt men inte så viktigt för detta spel. Han kommer inte få det lätt mot kinesen och blir nog jämnare än vad oddset säger.

Xiao-Chen Zong är kinas bästa kastare om dagen och tog plats till förra årets VM men kunde inte resa till England då han inte kunde vaccinera sig mot Corona-viruset pga. allergi. Han får nu chansen och lottningen är helt okey när han möter Mansell i första rundan i detta VM. Zong har dominerat kinesiska ligan i dart och kastade faktiskt en 9-darter tidigare i år så kapacitet finns.

World Darts Championship

  • 15 december och finalen går 3 januari
  • Alexandra Palace, London
  • 2.5 miljoner pund i totala prispengar
  • Vinnaren får en halvmiljon pund
  • De spelar setformat
SPELTIPS

Mitt speltips på matchen är att Xiao-Chen Zong snittar under 90.5 på tre pilar vilket jag tycker är en högt satt lina av Kambi (oddsleverantören till Expekt, Unibet, LeoVegas, x3000).

Vad talar för spelet?

  • Han har snittat över 90.5 en gång på de tio senaste matcherna på Asiatiska touren
  • Snittat som högst 86.97 i VM tidigare
  • Mansell kastar långsamt och kan få Zong lite ur balans

Lägg spelet hos Nya Expekt

ANDELAR MED SPELTORSTEN

STRYKTIPSET LÖRDAG 23 DECEMBER
SpelTorsten

SpelTorsten