Speltips Marlon Vera - Dominck Cruz

Bild från Bildbyrån

Högt odds på Dominick Cruz

Marlon Vera (19–7)
Chito har imponerat i sina senaste fighter. Han avslutade Frankie Edgar i den tredje ronden efter två jämna ronder och senast slog han Rob Front övertygande via domslut. Chito som är rankad femma i denna viktklass kommer att vara ett av namnen som skulle kunna slåss om titeln ifall han besegrar Cruz.

Dominick Cruz (24–3)
Snart 37 årige Dominick Cruz har haft en lång och framgångsrik karriär men har tyvärr drabbats av skador som hållit honom bort från sporten under längre perioder vid ett par tillfällen. 2016 förlorade Cruz bältet mot Cody Garbrandt. Han fick hoppa in och slåss om bältet 2020 mot Henry Cejudo på kort varsel, han förlorade den fighten.

2021 gick Cruz två matcher och vann båda via domslut. Även om han inte är lika bra som han var för några år sedan så har Cruz imponerat i sina senaste fighter och kan hota alla fighters med sin erfarenhet.

Tips
Chito är storfavorit i denna fight men jag anser att Cruz har en bra chans att skrälla och vinna denna fight via domslut. Att fighten är i fem ronder tror jag är en stor fördel för Cruz.

Cruz spelas till 3.05 gånger pengarna på Betsson. 4/10 units.