Speltips Molde - Vålerenga

Bild från Bildbyrån

Vi testar en högoddsare denna lördag

Här har jag hittat ett riktigt överodds i matchen mellan Molde - Vålerenga och som vi synar direkt. Det finns dock en hake vilket jag kommer till senare i speltipset.

SpelTorsten om Molde - Vålerenga

Martin Linnes har en riktigt bra säsong bakom sig i Molde och trivs där ute på högerkanten och kommer till en del avslut vilket vi ser denna säsong när han har gjort fem mål i ligan på 18 matcher och det som är anmärkningsvärt är att han gjort fyra mål hemma på åtta hemmamatcher. Han gjorde mål i veckan när han avgjorde kvalmötet mot Färöiska Klaksvik och förra helgen kom han in och gjorde 2-1 målet som länge såg ut att vara det avgörande innan Sandefjord kunde kvittera sent till 2-2. 

Mål i de två senaste matcherna visar naturligtvis självförtroende för en mittfältare och så länge Molde får föra matcher och fylla på kommer han komma till några avslut per match
SPELTIPS

Mitt spel i denna match är att Martin Linnes gör mål till smått otroliga 9.60 på Bethard. Det som är jobbigt att spela målskyttar på Bethard är att spelet räknas som giltigt om han börjar på bänken och kommer in i matchen. Däremot om han inte får speltid räknas inte spelet.

Chansen finns att han faktiskt vilas här är dock ganska stor eftersom de har en kommande kvalmatch i Champions League i veckan, Galatasaray kommer på besök och med 120 minuter i benen i veckan är det ändå chans att han vilas vilket han gjort tidigare. Jag tar här en chansning då jag tycker oddset är allt för högt och kommer mest troligt att ligga runt 5-6 på sin höjd vid matchstart. Han kan faktiskt komma in och göra mål också och då räknas naturligtvis spelet också.

Molde är dock i behov av att ta trepoäng här om de ska ha någon vittring på guld, om inte annat är det Top3 som gäller för Europaspel nästa år och då måste de steppa upp. Hemma på Aker Stadion är de starka och har radat upp 10 vinster och inte förlorat sedan April.

Vi laddar kanonerna och hoppas på att han startar och på dessa typer av spel går jag inte in med någon större insats, 2/10U får räcka men anser att oddset är för bra för att ignoreras på en så formstark spelare.

Köp en andel till matcherna här

Lägg spelet hos Bethard