• Hem
  • JV
  • NAC Breda - FC Emmen
Speltips NAC Breda - FC Emmen

Bild från Bildbyrån

Målen i fokus!

På Rat Verlegh Stadion i Breda hamnar målen i fokus när det är match ett i bäst av två där båda lagen har siktet inställt på seger!

Gästande FC Emmen kommer från Eredivisie där de slutade på negativ kvalplats. De spelade in 28 poäng på hela säsongen och var med den poängskörden fyra poäng på fel sida strecket. 19/34 matcher slutade med över 2,5 mål totalt sett i ligan och på resande fot var det hela tolv av 17 matcher som gick över samma mållina.

Hemmalaget Breda har tillbringat den gångna säsongen i Eerste Divisie. Där slutade de på en sjätteplats, vilket gav dem denna kvalplats. De har inför mötet med FC Emmen hunnit med ett dubbelmöte med MVV Maastricht, även dem ett lag från Eerste Divisie där de slutade femma och på lika många poäng som Breda.

Det dubbelmötet tog plats som kvartsfinal och där vann Breda hemmamatchen här på Rat Verlegh Stadion med 1-0 för att sedan stå för en riktig urladdning i bortamatchen där de vann med 4-1. Nu väntar en tuffare uppgift då det är ett lag från det högre seriesystemet som agerar motståndare och båda lagen har siktet inställt på seger här då det är en hel del på spel och med det konstaterat förväntar jag mig goda chanser för en målrik tillställning.

Nordicbet ger oss 1.76 på över 2,5 mål i matchen och det oddset är hett. Jämför det med exempelvis Unibet som ger 1.65 i skrivandets stund på samma spel, så välj spelbolag med omsorg om ni vill vara med mig i måljakten denna onsdag.

Speltips NAC Breda - FC Emmen