Speltips Nederländerna (D) - Sverige (D)

Bild från Bildbyrån

Öppet för en öppen öppningsmatch!

Nederländerna och Sverige ska mötas i respektives öppningsmatch i Grupp C. 21.00 smäller det på Bramall Lane. Även om öppningsmatcher tenderar att bli rätt stängda, så tycker jag mig nog ändå ha hittat några nycklar som kanske kan låsa upp den här matchen!

På lördag har vi dessutom hela SJU miljoner i jackpotten på Stryktipset! Ni hittar länk för att köpa in er på mitt system Bobbys Stora Lyxsystem, mitt största och mest inkomstbringande system.

Jag kommer dessutom att erbjuda Bobbys Blackjack, mitt största Topptips, som är ett av mina TT-system som har flest och störst vinster. Det är först till kvarn som gäller! 🔥⏳ Det systemet kommer dock inte komma ut förrän fredag kväll!


Låt oss fylla systemen och förhoppningsvis även fickorna! 👊

Ni hittar länken till andelarna längst ner.

Nu! Åter till speltipset

Nederländerna

Om vi spolar tillbaka klockan tre år till VM 2019 så var Nederländerna det absolut starkaste europeiska laget. Nederländerna har de senaste fem åren varit ett otroligt starkt offensivt lag. De är inte klappruttna defensivt såklart. Det kommer man inte till en VM-final på.

Men deras balans är absolut framtung där framförallt målsprutan Vivianne Miedema med nummer 11 på ryggen inte verkar kunna missa mål ens. Under senaste säsongen så gjorde hon 18 mål på 22 matcher. Och hon har redan tagit platsen som bästa målskytten i nationens historia. Och då ska man tillägga att hon är 25 år. Tillsammans med Van de Donk och även Martens så är det en livsfarlig trio framåt.

Laget kommer in till matchen med bra självförtroende, och de har två starka matcher i ryggen sen den förnedrande förlusten med fem mål mot ett mot England.

Sverige

Sverige har en stark trupp fylld med både erfarenhet, bredd och spetskompetens. Man kan lugnt säga att de kommer in i turneringen med raka ryggar. VM-kvalet var en lekstuga, och Algarve Cup tog de hem också.

Det svider nog en del att de inte fick med sig en OS-Guldmedalj. Sverige är, rättfärdigt, en av favoriterna att ta hem hela turneringen. Sveriges styrka ligger också i offensiven, precis som Nederländerna, men jag anser nog ändå att Sverige har lite starkare defensiv och även en till viktig ingrediens: Erfarenhet.

Nu ska vi spalta ner den otroliga form Sverige har, både nu och bakåt i tiden!

På de senaste 29 matcherna så har Sverige EN förlust, TVÅ kryss och 26 segrar!

Sverige har på de senaste 12 matcherna inte en enda förlust, två kryss samt 10 vinster!

På dessa 12 matcher så har man makalösa 40-4 i målskillnad.

Vår egna Stina Blackstenius är sylvass och öser in mål i både landslag.

Mitt spel 🎯

Jag kommer att spela ett maxbet i den här matchen!

Jag kommer spela över 2 mål (Asian Hcp) - dvs pengarna tillbaka vid två mål, vinst vid över två mål. Jag kommer placera det spelet hos Bet365.

Jag tycker att den här matchen har fått lite väl av en "stängd" stämpel vilket brukar stämma med en öppningsmatch. Men här tror jag det är två lag som ska klara sig vidare hur den här gruppen oavsett, men en stark öppningsmatch är viktigt! Det är två otroligt starka lag offensivt dessutom som jag tror kommer kunna bjuda upp till en välspelad match med många chanser förhoppningsvis! Och med så starka offensiva pjäser så hoppas jag att det kommer rassla rejält i målen.

Mina andelar på lördag 👇

Bobbys Stora Lyxsystem (Stryktipset)

Fyra helgarderingar + sex halvgarderingar

20 stycken andelar

286kr / andel

Ni hittar det här 👉Bobbys Stora Lyxsystem

Följ mig

För fler andelsspel, speltips samt gratis livespel, följ mig på Twitter!

Ni hittar min kanal här 👉 BobbyTipsar