Speltips Nottingham - Leeds

Bild från Bildbyrån

Målsnålt möte på City Ground?

Ett av söndagens möte i Premier League-möten handlar om en bottenstrid. De är två lag som länge var uträknade men jag tycker att lagen har höjt sig i ligan och just nu ligger båda lagen ovanför nedflyttningsstrecket. Jag tror på en stentuff kamp där en poäng inte är ett dåligt resultat för något av lagen.

Nottingham
Nottingham har mina ögon växt under säsongen. De såg länge ut att vara fast i botten men har lyckats klättra i tabellen. De ligger förnärvarande på trettonde plats i ligan, de är dock bara fyra poäng ifrån nedflyttningsstrecket och det kommer bli en tuff kamp i botten. Jag tycker att Nottingham har gjort ett riktigt bra transferfönster i januari och tror att det kan bli nyckeln för att stanna kvar i Premier League denna säsong.

Leeds
Även Leeds såg ut att få en kämpig säsong men har verkligen gett sig själva chansen att spela till sig ett nytt kontrakt i Premier League denna säsong. Femtonde plats i ligan med arton poäng hittills. Leeds har endast en förlust på sina sju senaste matcher och har visat sig vara svårslagna på sistone.

Tips
Två lag som kommer till detta möte med mycket att förlora. Jag tror att båda lagen kommer med inställningen att de inte vill förlora matchen. Det bäddar för ett målsnålt möte. Jag tippar på 0–0 eller 1–0 till något av lagen.

Jag väljer att spela under 2.5 mål i denna match. Ni hittar spelet på Pinnacle till 1.98 gånger pengarna.