Speltips Nottingham - West Ham

Bild från Bildbyrån

Nottingham överraskar i hemmapremiären?

Nottingham
Efter 23 års väntan är Nottingham tillbaka i Premier League och det lär vara rejält taggade spelare och publik som dyker upp till hemmaarenan City Ground. Nottingham tog sig upp till Premier League via playoff och är enligt de flesta spelbolag en av favoriterna att åka ner denna säsong. Jag tror dock att Nottingham kan överraska många och tycker absolut de har en bra chans att hänga kvar i Premier League.

Ett spännande nyförvärv att hålla ögonen på är Jesse Lingard. Kan Lingard komma upp i samma form som när han spela i West Ham så lär Nottingham undvika nedflyttning.

West Ham
Hammers hamnade på sjunde plats förra säsongen, de har tagit in en del intressanta nyförvärv som ska försöka ta de till en ännu högre position eller en titel denna säsong. I första omgången blev Hammers slagna av Manchester City med 2–0 på hemmaplan. En match som Hammers var helt chanslösa i.

Tips
West Ham är favoriter i denna match men det är en otacksam uppgift att bli det första laget som gästar City Ground denna säsong. Jag tror Nottingham klarar minst oavgjort i denna match och tycker mig ha hittat ett fint spel till 3.10 gånger pengarna.

Jag spelar Nottingham, pengarna tillbaka vid oavgjort. Det spelet hittar ni på Unibet. 5/10 units.