Speltips Nova Iguacu - Audax Rio

Bild från Bildbyrån

Synat målodds i Copa Rio

Copa Rio Brasilien

Åtttondelsfinal i Copa Rio och här det returmöte mellan Nova Iguacu och Audax Rio. Det första mötet slutade med 2-0 seger för Audax rio efter två mål i första halvlek av Kallyl och Pimenta. Båda målen såg ungefär likadana ut med snabba omställningar och mål i öppet mål. I andra halvlek körde Nova på rätt hårt för en reducering och ett viktigt bortamål men bollen ville inte in. Skotten slutade 14-9 till Nova men Audax höll undan. Alltså, ett 2-0 överläge när matchen startar ikväll.

Nova Iguagu har haft svårt i Serie D i år och har släppt in mål i 14 av de 15 senaste matcherna. Deras mittbackspar, Lucas och Henrique är rätt slöa och långsamma. Mot Audax hängde man inte alls med i omställningarna. Ungefär två mål per match släpper man in vilket inte är bra alls. Nu möter man alltså återigen Audax Rio som har medgång och ligger två i Carioca B. I regel ska man vara det bättre laget man jag vet inte om jag tycker skillnaderna på lagen är så stora ändå.

Nova Iguaco kommer förstås gå ut för fullt redan från start och jaga ett tidigt ledningsmål. Dock kommer det öppna upp sig rejält för kontringar för Audax som är giftiga i just omställningarna. Man har spelat fin fotboll hela säsongen och nu har man en god chans på avancemang. Tränare Eduardo Allax har lovat att ställa bästa laget på planen ikväll och ett mål skulle garantera dem en kvartsfinal i Copa Rio. Det tror jag att man kommer klara. Nova kommer ägna 90 minuter åt att göra mål och det är väl något vi får förmoda att de kommer klara ändå. Och Audax Rio har varit en kassako denna säsong, och är uppe i 11 raka matcher med mål framåt.

Betway ger @1.70 på båda lagen gör mål och det tycker jag vi synar här.