• Hem
  • JV
  • Nykøbing FC - FC Fredericia
Speltips Nykøbing FC - FC Fredericia

Bild från Bildbyrån

Spelbyggaren nyttjas Lollands Bank Park

Danska division 1, det är därifrån som undertecknad hämtar fredagsunderhållningen och matchen som gäller hittar vi på Lollands Bank Park där botten tar emot toppen!

Förutsättningarna inför avspark i denna fredagsmatch är tämligen klara. Hemmalaget Nykøbing FC kommer trilla ner en division i seriesystemet till nästa säsong då de med sina 23 poäng på 31 matcher i denna nedflyttningsserie inte har någon teoretisk chans att hänga kvar längre.

Hemmalaget har hela elva poäng upp till nästjumbon Fremad Amager och här har de hemmamatch mot ett FC Fredericia som är bäst i klassen just nu.

Bortalaget har spelat in 42 poäng och toppar tabellen, en poäng före HB Køge som är tabelltvåa och sedan är man ytterligare en poäng före tabelltrean Hillerød.

Med det konstaterat så är det gästerna på Lollands Bank Park som har seriesegern i egna händer och här går de för att avsluta säsongen snyggt. Nu väntar det en bortamatch och detta en fredagskväll mot ett hemmalag som redan checkat ut för säsongen. Hur det slutar? Förmodligen med en hel del mål och tre poäng till ett bortalag som alltså har en förstaplats att tävla om.

Speltips via spelbyggaren plockas fram!

Jag tror som jag är inne på att gästande FC Fredericia hittar mer motivation än hemmalaget som redan vet vad som gäller och med det konstaterat har jag mycket svårt att se ett klart bättre bortalag lämna den här matchen utan poäng.

Dubbelchansen X2 ihop med över 2,5 mål blir mitt val och det med hjälp av spelbyggaren som kommer väl till pass i en match som denna!

Speltips Nykøbing FC - FC Fredericia