• Hem
  • JV
  • Odds Ballklubb - FK Haugesund
Speltips Odds Ballklubb - FK Haugesund

Bild från Bildbyrån

Målglad premiär på Skagerak Arena

Norska Elitserien har premiäromgång att erbjuda och detta från Skagerak Arena där Odds Ballklubb inleder säsongen mot FK Haugesund. Mitt speltips? Det landar i att båda lagen hittar nätet och med det sagt får vi se en relativt målglad match.

Tankar inför avspark

Hemmalaget Odds kliver in i den här matchen som knappa favoriter. Anledningen? De agerar hemmalag, men är de befogade favoriter? Tveksamt skulle jag vilja påstå. 

Haugesund avslutade förvisso försäsongen med två raka torsk och noll mål framåt, men nu är det andra förutsättningar då det är säsongens första tävlingsmatch i form av ligapremiär. 

Motsvarande möte i fjol slutade 1-1 på den här arenan och i hemmamatchen vann Haugesund med 2-1. Gästerna gjorde dock ingen vidare säsong i fjol överlag då de med sina 33 poäng på tolv matcher bara klarade nytt kontrakt utan att behöva kvala sig kvar med blott fyra poäng.

Nu går de en ny säsong till mötes och den här säsongen siktar de på att slå sig in på den övre halvan och då är det av stort värde med en bra start på säsongen och jag är inne på att vi kommer bjudas på en sevärd premiär från den här matchen med relativt många mål.

Speltips inför Odds Ballklubb - FK Haugesund
Johan Videll

Johan Videll

Synar man lagens inbördes möten så är det sällsynt att det inte bjuds på mål när dessa lag drabbar samman och min teori inför denna premiär är att det fortsätter så.

Hemmalaget är som sagt knappa favoriter, men FK Haugesund har inte direkt gjort bort sig under försäsongen där de bland annat slagit BK Häcken med 4-2 och jag tycker att 1.78 på att båda lagen gör mål i denna premiärmatch är lite i överkant.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Odds Ballklubb - FK Haugesund