• Hem
  • JV
  • Olympiacos Piraeus - Aston Villa
Speltips Olympiacos Piraeus - Aston Villa

Bild från Bildbyrån

Zwayer i fokus!

Returmötet mellan Olympiakos och Aston Villa tar plats ikväll och detta på Georgios Karaiskakis Stadium i Piraeus. Grekerna tog en blytung 4-2-seger mot Villa i match ett och har nu allt i egna händer, med andra ord är det bara ett alternativ för Villa som måste framåt, måste måla och det är förmodligen något som kommer att ske också!

Tankar inför avspark

Att Olympiakos Piraeus löste en 4-2-seger i match ett som bortalag var såklart inte något som många hade räknat med. Aston Villa var tämligen klara förhandsfavoriter, men det ville sig inte. Gästerna hade 2-0-ledning i match ett efter 29 minuter, men precis innan pausvilan lyckades hemmalaget reducera och det var med andra ord upplagt för dramatik i halvlek nummer två,

Väl där kom också 2-2 redan i matchminut 53, men därefter gjorde grekerna både 2-3 och 2-4 och det sista målet kom i matchminut 67. Värt att nämna är också att Villa bommade en straffspark i matchminut 84, vilket innebär att de nu måste vinna med minst två mål ikväll för att hoppet om avancemang ska leva. 

Vad får vi se för match? Jag tror på en relativt målrik sådan - igen. Aston Villa är väl medvetna om förutsättningarna, men den effektivitet och skärpa framåt som Olympiakos visade senast gör att de inte är ofarliga ikväll heller då de nu har hemmamatch. 

Domare ikväll är tysken Felix Zwayer och han är inte direkt blyg för att använda korten, så här väljer jag ett spelbygge som bygger på kort och mål, för det är vad vi kommer att få se, tror jag!

Speltips inför Olympiacos Piraeus - Aston Villa
Johan Videll

Johan Videll

Över 3,5 kort i matchen där det ska avgöras och det kombinerat med över 1,5 mål, det betalar 1.61 hos till exempel LeoVegas. Samma spel hos Bet365 är en bra bit under, så jag kör iväg ett maxspel här.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Olympiacos Piraeus - Aston Villa