Speltips Ordabasy - Petrocub

Bild från Bildbyrån

Målsnålt möte mellan debutanter!

Både Ordabasy och Petrocub gör sina respektive debuter i Champions League när lagen drabbas samman i den första kvalomgången, på Kazhymukan Munaitpasov Stadium. Medan hemmalaget är i mitten av sin inhemska säsong i Kazakstan så inleder gästerna sitt spel först om en månad. Vinnarne i mötet ställs mot cypriotiska APOEL.

ORDABASY

Man gjorde en minst sagt fin insats då Premjer Ligasy titeln togs, med 5 poäng före 2:an FC Astana. Första ligatiteln någonsin i deras historia. Även denna säsong har spelet sett bra ut och räckt till en 1:a plats. Efter 12 omgångar har man 25 poäng och en 3 poängs ledning före Aktobe.

Formen är dessutom riktigt bra, med 4 raka segrar i ligaspelet. Mycket tack vare ett stabilt försvar, som har släppt in totalt 8 mål. Tränaren Aleksandr Sednyov har en bra blandning av spelare i truppen.

PETROCUB

Även om spel i den finaste turneringen av alla har uteblivit så finns det rutin. Laget har nämligen spelat 15 gånger i Europa League och 2 gånger i Conference League. Efter att ha slutat 2:a tre säsongen i rad i Super Liga blev laget äntligen mästare, i mitten av maj månad, med 6 poäng före Moldaviens stolthet Sheriff Tiraspol.

Även här finns ett starkt försvar. Laget avslutade säsongen på ett makalöst sätt, med 7 segrar och 3 oavgjorda resultat. Under den tiden blev det bara 5 insläppta mål. Tränaren Andrei Martin har ett lag som är svåra att bryta ner.

MITT SPELTIPS

Spelbolagen har hemmalaget som en klar favorit till seger. Matchtempot finns hos, så klart, men gästerna kommer vilja resa hem med ett bra resultat inför returen.

Mitt spel landar på att den första av två matcher slutar med 0, 1 eller 2 insläppta mål som max.

Oddsjämförelse Ordabasy - Petrocub