Speltips Oxford United vs West Ham

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Oxford vs West Ham

Onsdagens liga cup möte spelas på Kassam Stadium. Två lag som har imponerat i sin respektive senaste match.

Oxford United

Oxford stod för sin bästa prestation på länge – definitivt för säsongen när man krossade Lincoln City med 6-0. Ett resultat som inte kommer helt oväntat efter en längre tids fin form. Man har bara blivit slagna en gång på senaste 7 matcherna. Sen i slutet av augusti alltså. Framförallt har man spelat bra på hemmaplan.

I 6 av dessa 7 matcher så gjordes det över 2,5 mål med ett snitt på 3,57 gjorda mål över 90 minuter.

Möjlig XI: Eastwood; Ruffels, Mousinho, Dickie, Cadden; Brannagan, Rodgriguez; Fosu-Henry, Woodburn Mackie, Henry

West Ham

2-0 vinsten mot Manchester United var ju imponerande på många vis. Visst, United är i osäker form, men matchen markerade kulmen på en form som pekar uppåt. 6 matcher utan förlust.

Under förra säsongen så hade man under perioder problem med defensiven. Man släppte in alldeles för mycket lätta bollar och tillät motståndarna att skapa alldeles för många chanser. Det såg ut att fortsätta in på årets säsong efter att man i öppningsmatchen blev slagna av City med 5-0. Men saker och ting har ljusnat sen dess och nu väntar man på den 5 raka matchen utan insläppta mål. Bra defensiv med andra ord.

Truppen: Förväntar oss en roterad elva där Pellegrini testar lite unga talanger och spelare som annars inte får avsevärt mycket speltid.

Möjlig XI: Jimenez; Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Cresswell; Snodgrass, Fornals, Sánchez, Wilshere, Anderson; Ajeti

REK

Oxford är starka hemma och har för vana att göra mål. Tror att man lyckas visa på sina offensiva kvalitéer mot West Ham, trots bättre motstånd. West Ham lär även spela med en roterad trupp vilket ökar möjligheterna för Oxford att såra dom. Samtidigt så bör West Ham vinna matchen eftersom dom på pappret är ett långt mycket bättre lag – speciellt givet formen. Vi spelar därför West Ham vinst och över 2 mål hos bet365. 4u. 2 gånger pengarna.