Speltips Philadelphia - Toronto

Bild från Bildbyrån

Philadelphia drar det längsta strået!

Vi kör vidare med MLS och nu ett möte mellan Philadelphia som gästas utav Toronto.


PHILADELPHIA

Philly är obesegrade i två matcher och näst senast stod man för en bra insats när man bortaslog New England Revolution med 3-0. Förvisso åkte motståndarna på ett tidigt rött kort och det underlättade en hel del, men man var på ett härligt spelhumör och visade var skåpet ska stå.

Senast mot Charlotte så var det en tråkig tillställning som slutade mållöst och det verkade mer som ingen av lagen var intresserade av att vinna. Nu är man tillbaka på Subaru Park efter man varit på resande fot i de två senaste matcherna och trots att man inte har en vacker facit så tror jag man vänder på det nu.

TORONTO

Toronto gör det bra och ligger faktiskt förre Philadelphia i Eastern Conference. Man har lyckats skrapa ihop 22 poäng efter 15 omgångar och ligger på slutspelsplats. Men jag är lite tveksam om man lär hålla hela vägen då man är rätt så ojämna i sina prestationer.

Finns en del kända namn i Toronto såsom Lorenzo Insigne och Federico Bernardeschi. Men mycket handlar om Insigne då mycket kretsar runt han. Nu väntar en tuff bortamatch och jag är inte så säker att man löser den här uppgiften. Man har matchat rätt hårt på sistone och det tar på energin långresorna då man far fram och tillbaka.

ANALYS

Spännande match väntar på Subaru Park där Philly är rätt så stora favoriter att ta hem det här. Hemmaplans favören är stor i MLS och trots att värdarna inte har bra facit så här långt så tror jag man är det starkare laget här. Toronto är inte bra på resande fot och har endast vunnit två matcher utav sju. Philadelphia lär vara taggade till tänderna här och lär dominera bollinnehavet och jag tror att man står som segrare efter 90 minuter. Man jagar även slutspelsplatserna och det är viktigt att inte tappa för mycket mark på lagen ovanför. De här lagen är även rätt så hörnglada av sig och jag förväntar mig en del hörnor i matchen. Därför kör jag återigen ett spelbygge i matchen och spelet hittar ni nedanför.

SPELTIPS

  • Philadelphia vinner & Över 7.5 hörnor i matchen spelas på Bet365 till 1.93.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting