Speltips: Portugal - Tyskland 19/6 "Målfest utan delad poäng!"
Speltips Portugal - Tyskland

Bild från Bildbyrån

Målfest utan delad poäng!

Det är återigen dags för Tyskland att få njuta av sitt hemmastöd och återigen så väntar svårt motstånd i form av Portugal!

Portugal

Portugal kommer från en match som jag tror både gav mycket positiv feedback men även att man har en hel del att jobba på. Det var ju på väg att bli en, med nuvarande syn, matchbild likt Spanien-Sverige. Skillnaden var bara att Sverige lyckades stå pall, medan Ungern föll ihop som ett korthus.

Portugiserna fick en riktigt bra start på gruppen, och trots Ungerns hårda slit så kan man nog inte påstå att segern var varken orättvis eller att siffrorna blev missvisade sett till matchbilden.

Tyskland

Tyskland har hittat någon slags egen variant av att gå över bäcken för att hämta vatten, i den mening att de krånglar till det något oerhört mycket. Matchen mot Frankrike var verkligen ett platt fall, och jag tycker nog ändå Frankrike kunde ha utnyttjat Tysklands backlinje mer.

En backlinje som på pappret är solid men som på planen var ihålig. Tyskland har egentligen fått en fin liten present med ett färdigt block från München i form av Goretzka, Kimmich och Müller.

Men väljer att dels strunta i den 4-2-3-1 formation som tjänat Tyskland så bra i så många år. Och absolut Gundugan är ju en av de hetaste spelarna och ett geni stundtals. Men i matchen mot Frankrike tyckte jag faktiskt att de borde gjort ändringar snabbare, för den matchen gjort City-spelaren det inte bra.

Tyskland måste ju steppa upp här, något annat alternativ ska inte finnas. Som ett kollektiv så finns ju absolut kvalitén att störa. De behöver dessutom få en trepoängare, och det kommer såklart även kunna öppna för ett fruktansvärt hänsynslöst motstånd vad gäller omställningar.

Speltips

Jag tror att det är två lag som är ute efter tre poäng, även om Portugal såklart kan vara okej med en poäng, men chanser kommer uppstå för båda lagen att göra mål. Jag tror även att vit ett oavgjort resultat, så kommer Tyskland att pusha på, vilket såklart kan lyckas, men även öppna upp för Portugal att straffa.

Så jag väljer att spela att Båda lagen gör mål PLUS att matchen slutar med vinst för något av lagen. Alltså inte kryss.

Matchens fräckis

Jag väljer hos Casumo att lira en färdig kombo med ”Båda lagen gör mål + Över 8.5 hörnor”

Det oddset ligger på 3.10, och liras med en tv-peng!

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
29 sep.
18:00
Aalborg - Rungsted
Metal Ligaen
Spel: Aalborg -1.5
 
29 sep.
18:45
Atalanta - Young Boys
Champions League
Spel: Båda lagen gör mål & under 2,5 mål
 
29 sep.
19:00
MoDo - Västerviks IK
HockeyAllsvenskan
Spel: MODO ö3
 
29 sep.
19:00
HV71 - Västerås
HockeyAllsvenskan
Spel: HV71 -1.5
 
29 sep.
19:00
Norrby - Helsingborg
Superettan
Spel: Norrby 0 AH
 
29 sep.
21:00
Manchester U - Villareal
Champions League
Spel: Manchester United -1 AH
 
29 sep.
21:00
Juventus - Chelsea
Champions League
Spel: Under 2,5 mål
 
30 sep.
19:00
Frölunda HC - Örebro HK
SHL
Spel: Örebro X2
 
30 sep.
19:00
Timrå - Luleå
SHL
Spel: Luleå vinner under ordinarie speltid
 
12 okt.
00:00
Philadelphia Flyers
NHL
Spel: Philadelphia Flyers når slutspel Ja
 
13 okt.
00:00
Colorado Avalanche
NHL
Spel: Colorado Vinnare Central Division
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 25 September

Premier League 24 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

"Jag var så stel så jag knappt kunde knyta skorna!" - Limpar om sin debut!

24 september 2021

Anders Limpar har börjat spela fotboll igen, detta i division 5 klubben Hede IK uppe i Härjedalen. Hör Limpans egna ord om den galna matchen där han även gör mål från halva planen! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.38)

Premier League 24 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 25 miljoner i jackpot! En kupong är dock inte värd något utan riktigt bra spikar och skrällar. Här serveras de av våra experter ... Läs mer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer