Speltips Portugal–Schweiz

Bild från Bildbyrån

Löste spelet i samtliga

Vi har kommit fram till de sista åttondelsfinalerna i Fotbolls-VM 2022 och på tisdagen ställs Portugal mot Schweiz. Då tar vi sikte på en fräckis till hela 4.50 gånger pengarna.

Marocko-Spanien inleder tisdagens åttondelsfinaler, men framåt kvällskvisten väntar kanske mästerskapets mest oförustsägbara åttondelsfinal än så länge när Portugal – Schweiz står på menyn.

Portugal är visserligen knappa favoriter, men Schweiz ska inte underskattas. De stod för en imponerande avslutande gruppspelsmatch mot Serbien i fredags när de vände underläge 2–1 till seger. Och sedan tidigare har de visat att de kan ställa till det för riktigt bra motstånd, som exempelvis Frankrike i EM.

Förbundskapten Yakin står för en välorganiserad fotboll och jag räknar med att man kommer stå betydligt lägre mot Portugal än vad man gjorde mot Serbien. Portugiserna besitter mängder med spets framåt och således tror jag att vi får se en avvaktande matchbild i första halvlek – ungefär som mot brassarna i gruppen.

Bakåt är man svåra att få hål på och även om man släppte in två mål sist så släppte man bara ett mål på två gruppspelsmatcher där motståndet hette Brasilien och Kamerun. Portugiserna å sin sida lär inte vilja gå bort sig i början av matchen heller.

Således känns oavgjort i halvtid och seger för Portugal vid fulltid till fina 4.50 gånger degen som ett bra spel. Portugal löste oavgjort i i samtliga tre gruppspelsmatcher och jag tror på ett liknande scenario i åttondelsfinalen mot Schweiz.

I slutändan är Portugal ändå ett vassare lag på pappret och i andra halvlek lär man behöva trycka på för att undvika en dramatisk förlängning. Det finns också gott om fina spelare att slänga in från bänken för att potentiellt förändra en matchbild. Således tror jag att Portugal löser avancemang efter fulltid.

Precis som i tidigare fräckisar investerar vi 2 units i spelet – och som alltid säger jag lycka till vid rygg.

Mer om Portugal - Schweiz

Fotbollsem portugal vinner gruppen

60x pengarna på Ronaldo ikväll? Upphöjt odds!

Fotbolls VM 2022 6 december 2022

TISDAG: Fotbolls-VM rullar idag vidare med de två sista åttondelsfinalerna. Då kommer Hajper med en fin kampanj där vi får 60x pengarna på att Ronaldo gör mål med huvudet och att ... Läs mer

Ronaldo firar efter att Portugal gjort mal

Inför Portugal - Schweiz i Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 6 december 2022

Portugal vann Grupp G efter att ha inlett med två segrar. Förlusten mot Sydkorea kanske man inte ska väga in allt för mycket då laget redan var klara gruppettor. Schweiz hamnade i ... Läs mer