Speltips PSG - Dortmund

Bild från Bildbyrån

Mbappe i fokus!

Dags för returmöte i Champions League där PSG gästas utav Dortmund.


PSG

Paris SG förlorade första mötet i Tyskland med 1-0 där matchen var jämn i sig. Chanser saknades inte, men man var för ineffektiva och Dortmund försvarade sig bra. Målet har varit Champions League för PSG denna säsong och ett underläge måste vändas nu på Parc des Princes.

Ligan är redan avgjord och återigen blev man mästare då man var dominanta hela säsongen. Nu har man varit spellediga en hel vecka sen förlusten mot Dortmund och har kunnat ladda om batterierna för att vända på steken. Tränaren Luis Enrique har inga kännbara avbräck och kan mönstra en riktig stark elva denna kväll.

DORTMUND

Dortmund stod för en stabil insats när man gick segrandes ur första mötet och sitter i förarsätet när man åker till Parc des Princes. Niclas Fullkrug stod för matchens enda mål och frågan är om de målet räcker för att ta tyskarna till final. Tyskarna var inte spellediga i helgen då man spelade mot Augsburg och det blev en förkrossande seger med 5-1.

Man ställde upp med en reservbetonad elva och det var inte många ordinarie som var med från matchen mot PSG. Så det lär vara pigga ben här på tyskarna som är bara 90 min från att ta sig till final. På skadefronten ser det bra ut och endast Adeyemi och Haller som är tveksamma.

ANALYS

En magisk kväll väntar på Parc des Princes där PSG måste vända ett underläge från första mötet för att ta sig till final. Oavgjort räcker inte utan det är bara vinst som gäller. PSG är favoriter att ta sig till final av spelbolagen och jag är beredd att hålla med. Man fick ett bra resultat med sig ändå från första mötet och uppförsbacken är inte så brant. Hemma har man varit oerhört starka och har en fruktad offensiv. Därför har jag valt att lägga fokus på storstjärnan i PSG. Nämligen Kylian Mbappe som är kanske en av världens bästa spelare. Han har gjort 8 mål i Champions League så här långt och jag blir inte förvånad om han kliver fram här och tar sitt PSG till final för sista gången innan hans flytt. Mbappe har allt och kan avgöra matcher på egen hand. Snabb, rörlig och går mycket på avslut. Han tar även straffarna så att han ska göra mål i matchen tror jag definitivt. Därför ska vi testa ett målskyttespel på honom som jag tycker är alldeles för högt mot andra spelbolag. Det är att han ska göra minst 2 mål eller fler i matchen till 4.33 gånger pengarna. Andra bolag ligger på 3.20-3.80 som är mer rimligt.

SPELTIPS

  • Kylian Mbappe 2 mål eller fler i matchen spelas på Bet365 till 4.33.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Oddsjämförelse: PSG -Dortmund