Speltips Qarabag - FC Zurich

Bild från Bildbyrån

Hemmastarka Qarabag avgör i första mötet

Denna tisdag bjuder oss fotbollstokiga på kval till Champions League. Kl 18 tar Qarabag emot Zurich i en match där jag ger Qarabag klar hemmafördel. Spelet blir därmed Qarabag -1 asian handicap till oddset 3.40 på Unibet. Det innebär insatsen tillbaka vid hemmaseger med exakt ett mål.

Qarabag

Laget från Azerbaijan har flera säsonger på raken varit ett friskt inslag i detta kval. Det är ett framåttungt lag med sin styrka på hemmaplan. Något man kunde beskåda i deras senaste match då man slog det polska topplaget Lech Poznan med klara 5-1 hemma och avancerade till denna runda. Ikväll kommer de åter att gå för knock för att ge sig så bra utgångsläge som möjligt inför returen. Då Quarabags bortaspel är betydligt sämre vill man helst ha en flermålsseger med sig i bagaget. Det tror jag att man löser mot ett inte helt fulltränat Zurich.

FC Zurich

Det schweiziska laget Zurich kliver in i denna turnering i takt med att deras liga precis dragit igång. En premiär som lämnade mycket att önska. Zurich torskade med klara 0-4 mot Young Boys, ett lag som i mitt tycke är sämre än Qarabag. Frågan man får ställa sig är om man lyckats skaka av sig denna förlust lagom till kvällens CL kval? Det går även att spekulera om huruvida Zurich har hunnit få tillräckligt med matchträning då man är så pass tidigt in på säsongen? Jag anser att det schweiziska laget har en del kvar innan spelet sitter och att Quarabag kommer att göra allt i sin makt för att ta vara på denna möjlighet. Handicapspelet är ett givet val. GL!