• Hem
  • JV
  • Real Madrid - Bayern München
Speltips Real Madrid - Bayern München

Bild från Bildbyrån

Sevärt möte att vänta i Madrid

Igår blev Borussia Dortmund klara för Champions League-final och ikväll får vi veta huruvida det blir Real Madrid eller Bayern München som gör dem sällskap. Jag har hittat ett spelbygge inför kvällens möte i Madrid, nu kör vi!

Tankar inför avspark

2-2, det är vad vi har med oss från första mötet på Allianz Arena. En riktigt trevlig fotbollsmatch mellan två bra lag och ikväll ska det alltså avgöras. Real Madrid, favoriter på hemmaplan och avancerar direkt vid seger. Ett nytt kryss skulle ta matchen till förlängning och ja, vid seger för Bayern så är det dem som gör Dortmund sällskap till Wembley. 

Hur det slutar? Troligtvis löser Real Madrid det här. De är riktigt duktiga på hemmaplan och de har en förmåga att lösa den här typen av uppgifter när det behövs, därav ett välfyllt pokalskåp. 

Bayern är dock inte ofarliga och med den offensiv som den tyska storklubben ändå har så känns det som att de ska kunna hota Real Madrid även på bortaplan. Det får mig att tro på en ny sevärd match där jag fokuserar på mål, kort & hörnor!

Speltips inför Real Madrid - Bayern München
Johan Videll

Johan Videll

Många mål senast, blir det något liknande igen? Ja, troligtvis. Det kan bli så att vi får se både mål, hörnor och kort! Det är som sagt en direkt avgörande semifinal och här finns det "inget att spara på". Vinnaren går till CL-final, det lär smälla!

Oddsjämförelse Real Madrid - Bayern München

  • Över 1,5 mål + över 2,5 kort + över 7,5 hörnor

    1.60

  • Över 1,5 mål + över 2,5 kort + över 7,5 hörnor

    1.60