Speltips Resultat Grupp B

Bild från Bildbyrån

Gli Azzuri kommer känna sig blue!

Jag har valt ett långtidsspel med fina 4.30 i odds! Jag sticker ut hakan här och tror helt enkelt att Italien kanske inte kommer klara att ta sig vidare. Jag har en magkänsla av att Kroatien kommer smyga sig förbi, här nedanför kommer jag skriva lite om gruppen, vilka jag tror går vidare samt en motivering till mitt spel!

Spanien (1)

Spanien har en otroligt talangfull trupp, där den perfekta blandningen mellan erfarenhet och unga hungriga spelare finns. Jag tycker vi framförallt ska lyfta fram Lamine Yamal. Gjort 34 matcher för Barcelona. Och den speeden och tekniken han besitter är helt otrolig. Beslutsfattandet har mycket kvar att önska, men som sagt, killen är 16 år! Lägg därtill Rodri, som tillsammans med Foden, var Premier League bästa spelare den här säsongen! Gavi erbjuder väldigt mycket skicklighet på mittfältet, och träffar Morata formen så är det en målskytt att räkna med!

Jag tror att Spanien kommer att knipa förstaplatsen i grupp B!

Kroatien (2)

Jag sticker ut hakan lite här och tror faktiskt Kroatien kan ha en chans att knipa andraplatsen framför Italien. Och det finns otroligt många bra spelare med stor rutin. Många pratar om att Kroatiens trupp är för ålderstigna , men jag tror att rutinen och viljan att prestera i ett (för många av spelarna) sista mästerskap kommer att övervinna.

Och som motståndare, ska man vinna mark mot Kroatien så behöver man forcera ett mittfält med Kovacic, Brozovic och Modric. Modric gör sitt sista mästerskap med all största sannolikhet. Lägg därtill Gvardiol som varit så bra i år och jag skulle bli förvånad om han inte nämns som en av PLs bästa försvarare nästa säsong när han får en till säsong under bältet med Pep och Man City!

Jag tror Kroatien kan knipa andraplatsen här!

Italien (3)

Ja, som sagt. Jag sticker ut hakan här och tror Italien kommer trea i gruppen. De har en grupp med högkvalitativa spelare. Inget snack om saken. Det finns inte mycket som talar för det, mer än min magkänsla. Jag tycker att de har ett bra försvar, väldigt fint mittfält. Men. Jag tror inte trion där framme kommer leverera tillräckligt bra för att ta sig vidare helt enkelt.

Albanien (4)

Här sticker jag knappast ut hakan särskilt mycket, som placerar Albanien sist i gruppen. Men jag tror inte att det kommer vara en slagpåse, kanske mot Spanien, vars spelstil passar Albanien illa. Men det är ett lag som jag tror kommer spela efter sin förmåga, och har väldigt fysiskt starka spelare. Men det kommer nog inte räcka.

Mitt spel:

Jag kommer att spela Dual Forecast Spanien & Kroatien. Det innebär att jag tror att Spanien och Kroatien slutar topp två. Vilken ordning det sker på, det kvittar! 4.30 tycker jag är ett mysigt litet odds att lägga några Units på!Vilka vinner Fotbolls-EM 2024?