• Hem
  • JV
  • Rosenborg - Bodö/Glimt
Speltips Rosenborg - Bodö/Glimt

Bild från Bildbyrån

Målrikt i Trondheim

Lördagskvällen bjuder på toppmöte från norska Elitserien och här förväntar jag mig mål, men samtidigt att gästerna tar poäng ånyo vilket blir en fin kombo!

Tankar inför avspark

Rosenborg kliver in i den här matchen på hemmaplan och de gör det som underdogs. Formen är det dock inga fel på då de hittills i ligan spelat in nio poäng på fyra matcher.

Hemmalaget kommer närmast från två raka 3-1-segrar där den senaste var i NM Cup, men innan det slog de Haugesund borta på ett starkt sätt.

Nu hemmaplan en lördagskväll alltså och detta mot suveräna Bodö/Glimt. Gästerna är i delad serieledning med fyra matcher spelade och har hittills tagit tio poäng. Det är samma utfall som Molde och Brann, men då stå de två på fem matcher redan. 

Det innebär att Bodö/Glimt vid poäng här ikväll går upp i ensam serieledning och ja, det tror jag de fixar! 

Speltips inför Rosenborg- Bodö/Glimt
Johan Videll

Johan Videll

Rosenborg kommer ge allt för att föröka matcha gästerna hemma i Trondheim, men frågan är om det räcker? Gästerna är i en klass för sig och har varit Norges bästa lag i många år nu. Jag förväntar mig en bra fotbollsmatch mellan två skickliga lag och testar över 2,5 mål kombinerat med poäng eller seger för gästerna.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse