• Hem
 • JV
 • Rosenborg - Sandefjord
Speltips Rosenborg - Sandefjord

Bild från Bildbyrån

Rosenborg inleder med poäng

Rosenborg inleder säsongen hemma på Lerkendal Stadion och tar emot Sandefjord. Hemmalaget bär på favoritskapet här och min teori är att de inte gör bort sig helt utan som minst blir det poäng och det kombinerat med mål & hörnor ger ett spelbygge att följa under måndagseftermiddagen.

Tankar inför avspark

Matchen i fråga tar alltså plats på Lerkendal Stadion och detta med avspark klockan 17:00. Ser vi till oddsen inför matchstart är det Rosenborg som bär favoritskapet och min teori är också att de levererar därefter. 

Rosenborg avslutade försäsongen med en 5-0-förlust mot Viking och kliver nu in med revanschlusta i denna seriepremiär och det på hemmaplan dessutom.

Sandefjord har två raka segrar bakom sig så för deras del avslutades försäsongen snyggt då de först slog Strømsgodset med 3-0 på resande fot och därefter även Odd med 2-0.

Nu är det dock en tävlingsmatch som komma skall och frågan är om gästerna har vad som krävs för att stå emot hemmalaget här? Jag är kluven, men en premiär är alltid lurig och därför sätter jag ihop ett spelbygge som jag tror är rätt väg att gå.

Speltips inför Rosenborg - Sandefjord
Johan Videll

Johan Videll

Jag ser Rosenborg som befogade favoriter i den här matchen. Hemmalaget bör ha vad som krävs för att som minimum fixa poäng och därför spelar jag Rosenborg eller oavgjort ihop med över 1,5 mål i matchen samt över 7,5 hörnor och detta spelbygge betalar tillräckligt bra för att fånga mitt intresse.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Rosenborg - Sandefjord

 • Rosenborg eller oavgjort + över 1,5 mål + över 7,5 hörnor

  1.76

 • Rosenborg eller oavgjort + över 1,5 mål + över 7,5 hörnor

  1.76

 • Rosenborg eller oavgjort + över 1,5 mål + över 7,5 hörnor

  1.76